15 / 05 / 2024

Ankarada 70 köy konağı yapıldı

Ankarada 70 köy konağı yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki köy konağı olmayan veya kullanılamaz olan mahallerde 1,5 ayda 70 köy konağını tamamladı, 82’sinde de sona yaklaşıldı.

İmamoğlu: Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilini, "Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz" dedi. İşte detaylar...

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Edirne Saksağan köyündeki camiye 70 yıl sonra minare yapıldı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp'in Lalapaşa ilçesi Saksağan köyünü ziyaretinde vatandaşların isteği üzerine verdiği talimatla köy camisine 70 sene sonra minare inşa edilmesi köylüleri memnun etti.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır!

İstanbul Kartal’daki facianın ardından uzmanlardan uyarı geldi. Uzmanlar "Depremde İstanbul’un yüzde 70’i yıkılır" dedi.

Malatya İlçe ve Köy Terminali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ayında inşaatına başlanan yeni İlçe ve Köy Terminali inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı.

Ortadoğu Grup'tan aylık yüzde 0.70’lik kredi vade oranı!

Resim İstanbul Nefes projesinde konutlar, kampanyaya ilave olarak, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi vade oranı ile tüketiciye sunuluyor.

Kadıköy'de yüzde 70'lere varan oranla nasıl dönüşüm yapılacak?

Kentsel dönüşümde kat karşılığı oranlarının makul seviyelerde olmadığını belirteren DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz "Kadıköy'de yüzde 70'lere varan kat karşılığı oranlarında nasıl dönüşüm yapacaksınız? Böyle bir hesap matematik yok. Yakında geliştiricilerin yüzde 70'i şizofren olacak" dedi .

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya çıkarıyor. İhalesi 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek tesilerin aylık bedeli 70 bin TL olarak belirlendi.

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları!

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 0,70 faizle 120 aylık taksitli ödemeler yapılıyor...

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Ankarada 70 köy konağı yapıldı Haberi

Ankarada 70 köy konağı yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki köy konağı olmayan veya kullanılamaz olan mahallerde 1,5 ayda 70 köy konağını tamamladı, 82’sinde de sona yaklaşıldı. Çatıları yenilenen, zeminlerine seramik kaplanan, pencerelerine doğrama takılan köy konaklarının çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Elmadağ’ın Yukarıkamışlı, Karacahasan, Taburlar mahallelerinde köy konakları köylüye teslim edilirken, Şereflikoçhisar’ın Çalören, Musular Şekerköy mahallelerinde ise çalışmalar sürüyor. Evren, Kızılcahamam, Haymana, Polatlı gibi Ankara’nın dört bir tarafındaki ilçelerin köylerine yapılan ve yapılmakta olan köy konakları, mahalle sakinleri tarafından taziye ve toplantı alanları olarak da...