06 / 05 / 2024

ankarada dolandırılan profesörler

ankarada dolandırılan profesörler

Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hakim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi....

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Bandrollere darphane güvencesi geliyor! Artık dolandırıcılık yapamayacaklar

Yeni nesil bandrol dönemine adım atıldı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan yeni nesil bandrollerin dolandırıcılıklara karşı gelmek. İşte detaylar…

Dublörlü tapu dolandırıcılarına şok! 15 şüpheli yakalandı!

Fatih'te tapu dairesine giden bir kişi 15 milyon TL tutarında bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek amacıyla işlem başlattı. Yapılan araştırma sonrasında evrakların sahte olduğu belirlendi. Tapu dolandırıcılığına ilişkin operasyon Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti.

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Yurdakul, metaverse de arsa satış işlemlerinde yapılan dolandırıcılık olaylarına yönelik uyarıda bulundu.

Kripto para piyasasında altcoin dolandırıcılığı!

Altcoin'ler üzerinden yapılan dolandırıcılıklar artıyor. Dolandırıcılar, 'şişir ve boşalt' oyunu ile önceden satın aldıkları kripto paralar değer kazanınca en yüksek fiyattan satışa çıkarıyor. Peki, yatırımcılar nelere dikkat etmeli?

Ankara'da arsa dolandırıcılığı operasyonunda 106 gözaltı!

Ankara'da 2 yıldır devam eden arsa kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle dolandırıcılık yapan suç örgütüne karşı yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı.

Siber dolandırıcılıkla gayrimenkul almaya çalışan şebekeye operasyon!

Uluslararası siber dolandırıcılık yaparak gayrimenkul almaya çalışan şebekeye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi yakalandı. 

Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı dolandırıcılığı önler mi?

Çıkarılan yasa ile tasarruf finansmanı şirketlerine en az 100 milyon TL ödenmiş sermaye şartı getirildi. Peki bu sermaye şartı, dolandırıcılığı önler mi? Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı sorunları çözecek mi?

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Dolandırıcılık amacıyla yapılan aramaları şikayet edin!

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Bakal, "Gelen mesajı ya da aramayı gördüğümüzde 'tamam bu dolandırıcı' deyip normal davranmaya başladık. Vatandaşlarımız muhakkak duyarlı olup gerekli şikayetlerini gerçekleştirsin." dedi.

ankarada dolandırılan profesörler Haberi

ankarada dolandırılan profesörler


Ankara’da ‘Ulusoy İnşaat’ı kurup kendisini Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy ve ortağı maket üzerinden 1640 konut sattı.


Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi. Geçtiğimiz hafta 16 kişi gözaltına alındı.


ANKARA, Trabzon ve Eskişehir’deki binlerce ailenin derdi şu sıralar Ankara merkezli ‘Ulusoy İnşaat Taahhüt Oto. Reklamcılık Nakliyat’ isimli şirketin maketten sattığı dairelerinin akıbetinin ne olacağı yönünde. Çetin Ulusoy ve Erdal Çelik, Trabzon’da bulunan şirketlerini 2007’de Ankara’ya taşıdı. Ankara Söğütözü’nde bulunan bir iş hanında büro kiralandı. Ulusoy İnşaat ofisi burada açıldı. Seçilen iş merkezinin adı da Ulusoy İş Hanı oldu. Böylelikle, gelen müşteriler, han ile şirketin aynı kişilere...