17 / 05 / 2024

Ankarada restorasyona giren camiler

Ankarada restorasyona giren camiler

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da tarihi yapıların restorasyonuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında Ankara’da bulunan 6 tarihi caminde yapılan çalışmalar sona erdi.

CarrefourSA'dan Babalar Günü'ne özel fırsatlar; Fiyatlar teker teker düştü! İşte Babalar Günü indirimine giren ürünler

Carrefour, Babalar Günü'ne özel olarak pek çok ürünün fiyatında indirime gitti. Peki Carrefour'da indirime giren ürünler hangileri? İşte CarrefourSA'nın Babalar Günü'ne özel fırsatları...

2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? Emekli olmak isteyenler şimdi bu hesaba göz atın! 

EYT düzenlemesinin ardından kısmi emeklilik ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki 2000'den sonra işe giren erken emekli olacak mı? 

İnanılır gibi değil! Bir zamanlar herkesin evine giren bu balığın kilosu 750 TL oldu!

Bir zamanlar sadece denize yakın yerlerde değil, şehirdeki ortalama hanelere de giren kalkan balığı artık sadece zenginlerin lüks sofralarında görülür oldu. Marmara ve Karadeniz’in bu geleneksel balığının kilo fiyatı şimdilerde 750 TL’den başlıyor.

Bu rakam şok edecek! İşte halka arzdan şirketlerin kasasına giren para!

Geçtiğimiz sene rekorlarla tarihe geçen ve yatırımcıya en fazla kazandıran Borsa İstanbul’da halka arz olan 40 şirketin kasasına giren para miktarı belli oldu.

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi

PlayStation kullanıcılarının oyun marketi PlayStation Store’da Black Friday indirimleri yapıldı. Bazı oyunlardaki indirim tutarı yüzde 70’lere ulaştı. İşte indirime giren bazı oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada’da Efsane Kasım fırsatları başladı! İşte en çok indirime giren 5 ürün! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da Efsane Kasım indirimleri başladı. Peki en çok indirime giren fırsat ürünleri hangileri oldu? İşte detaylar...

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?

Kentsel dönüşüm süreci başlamış bir yapıdan ev satın almak ya da satmak isteyenler "Kentsel dönüşüme giren ev satılır mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Kiraya verdiği dairesine çilingir ile giren ev sahibine 10 ay hapis!

Kahramanmaraş'ta kira borçlarını ödemediği gerekçesiyle kiracısının oturduğu daireye tahliye için çilingir yardımıyla giren ev sahibi "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

İlhan Şeşen'in evine giren hırsızlar yakalandı!

İstanbul'da aralarında sanatçı İlhan Şeşen'in evinin de bulunduğu 8 eve giren 4 hırsız polis tarafından yakalandı.

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Sema Şimşek'ten apartmanlarına giren hırsıza mektup!

Eski manken Sema Şimşek, üç gün içinde iki kez apartmanlarına giren hırsıza mektup yazdı

Ankarada restorasyona giren camiler Haberi

Ankarada restorasyona giren camiler

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 6 Adet Camii’nin restorasyonu tamamlanarak ramazan öncesinde ibadete hazır hale getirilmiştir.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarihi yapıların restorasyonuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında Ankara’da bulunan 6 tarihi caminde yapılan çalışmalar sona erdi.


Ankara İli, Altındağ ilçesinde bulunan Molla Büyük Cami;  Ankara  İli, Şereflikoçhisar Sultan Alaaddin Cami; Ankara İli, Ayaş İlçesi Ortabereket köyü Cami; Ankara İli, Güdül İlçesi Kadıobası köyü Cami; Ankara İli, Haymana İlçesi Merkez Büyük Cami ve Çankırı İli, Merkez Yeni Cami olmak üzere 6 adet camiinin restorasyonu yapılarak Ramazan öncesi ibadete hazır hale getirildi.


Toki...