02 / 05 / 2024

ankaradaki çevre görevlileri eğitim mi aldı

ankaradaki çevre görevlileri eğitim mi aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla devam eden çevre görevlisi eğitimlerinin son halkası Ankara'da gerçekleşti. 4 Otel de verilen eğitime 1500 kişi katıldı.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi! Emniyet görevlileri denetimlere başladı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin uygulanan yeni düzenleme resmen başladı. Emniyet görevlileri yeni kurallara ilişkin denetimlere de başladı.

Gezici tırlar ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak için yola çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tanıtım tırları, depremden etkilenen 11 kente hibe ve kredi desteği sağlayan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesini anlatmak amacıyla tekrar yola çıktı. Deprem bölgesini gezen tırlarda, Bakanlık görevlileri tarafından ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine ilişkin insanlar

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi adına geri sayım devam ediyor. Sandık görevlileri için belirli bir ücret ödemesi yapılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Öğretmen, polis, bekçi, avukat, din görevlileri dikkat! Beklediğiniz haber geldi!

3 Ocak günü açıklanacak enflasyon verilerinin ardından memur ve emekli zamları netleşirken, bu tutarın üzerine 3600 ek gösterge zammı da eklenecek. Bugün itibarıyla 3600'e çıkartılanlardaki 1391 liralık artış 2 bin 500 TL’yi geçmiş olacak.

Memurlar yıllar sonra rahat bir nefes alacak! Yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge için net tarih belli oldu

Polis, din görevlileri ve hemşireler için verilmesi tasarlanan 3600 ek gösterge için tarih belli oldu. Son toplantının ardından 3600 ek gösterge için hazırlanan düzenleme Meclis’e gönderilecek. 3600 ek göstergenin kabul edilmesinin ardından maaş, emekli aylıkları ve ikramiyeler artacak.

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesi daha açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Emlak Konut GYO ve belediyeler aracılığıyla 2023'e kadar 81 şehirde en az bir millet bahçesinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Millet bahçelerinden bazılarının açılışı yarın gerçekleştirilecek.

ankaradaki çevre görevlileri eğitim mi aldı Haberi

ankaradaki çevre görevlileri eğitim mi aldı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü öncülüğünde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından düzenlenen Çevre Görevlisi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.


Bakanlığın uzman ekipleri tarafından verilen çevre görevlisi eğitimleri 18 Ekim de Ankara’da 4 otel de başladı ve 20 Ekimde sona erdi.


Bu eğitim yalnızca çevre mühendislerine yönelik olup, katılımcılara yönetmelik, çevre mevzuatı, genelgeler ve saha çalışmaların da karşılaşacakları sorunlar hakkında bakanlık uzman ekipleri tarafından eğitim verildi. Eğitim sonunda çevre mühendislerine sertifika verilmiş olup, sertifika ile çevre görevlisi olarak, sanayi kuruluşları ve Çevre danışmanlık firmalarında istihdam 1500 çevre mühendisine yeni iş imkânı sağlanmıştır.


Şu ana kadar toplam 1900 kişiye eğitim veren bakanlık yılsonu itibariyle 2 Bin 500 kişiye eğitim vermeyi...