29 / 04 / 2024

ankaranın gözde konut bölgesi

ankaranın gözde konut bölgesi

Türk Sanayici ve İş Adamları (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, Ankara'da yıldızı parlayan semtin İncek olduğunu, Mamak'ın yıldız olamaya aday olduğunu ifade ederek Kızılay'ın ise yenilenmesi gerektiğin belirtti...

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanların gözde konut tiplerinden biri oldu. Öncesinde arsasına ev yaptırmak isteyenler bulunuyordu. Şimdi ise bilindiği üzere yaşanan depremden sonra iyice popüler oldu. Peki prefabrik eve dair ne biliyorsunuz?

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Altın fiyatlarında yılbaşı şoku! 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında yılbaşı şoku yaşanıyor. 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

İnşaatın gözdesi çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi? Herkesin merak ettiği fiyatlar belli oldu!

İnşaat sektörünün gözde malzemeleri olan demir ve çimento fiyatları merak edilip araştırılıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentoya zam geldi mi? Çimento fiyatları kaç lira? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 1 Temmuz 2022...

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Sabit geliri olan kimselerin konut kredisi başvuruları genellikle diğer şartların da uyması halinde onaylanıyor. Ancak aylık taksitlerin maaşın belli bir oranını geçmemesi gerekiyor. Peki, konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Resmi Gazete yayımlandı: Gıdada KDV oranını yüzde 1'e indi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gıda ürünlerinde KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e indiren Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 31749 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

ankaranın gözde konut bölgesi Haberi

ankaranın gözde konut bölgesi

Gözde semt İncek, yıldız adayı Mamak" Türk Sanayici Ve İş Adamları (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, Ankara'da yıldızı parlayan semtin İncek olduğunu, Mamak'ın ise yıldız olmaya aday olduğunu belirtiyor. Taşçı, Kızılay'ın ise değerini koruduğunu ama yenilenmesi gerektiğini düşünüyor. 


Ankara konut piyasasını en yakından bilen kişilerden birisi olan Türk Sanayici Ve İş Adamları (TÜSİAV) Emlak Sektör Kurul Başkanı Salim Taşçı, Mamak'ın yıldız olmaya aday olduğunu belirtiyor. İncek'in ise son dönemlerin en gözde semti olduğunu söylüyor. "Ankara'nın merkezi olan Kızılay her zaman Kızılay'dır. Buna karşılık 50-60 yıl önce yapılan binaların artık yenilenmesi gerek" diye konuşan Taşçı, sorularımızı şöyle yanıtlıyor: Ankara'nın gelişen ve gelişmekte olan semtleri hangi bölgelerdir? 


Bundan 15 yıl önce Ankara'nın merkezi Ulus Valilik binasıydı. 15 yıl önce 12 dakikada...