24 / 05 / 2024

ankaranın silüeti

ankaranın silüeti

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Başkent' in en önemli sembolleri arasında bulunan Atakule, Anıtkabir ve Ankara Kalesi'ne kentin dört bir yanında yükselen yeni konut projeleri de eklendi.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergiler! Yeni düzenlemeler yolda!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenlemeler geliyor. Çalışma hayatını sil baştan değiştireceği düzenlemeler Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergileri kapsıyor.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

OVP ile enflasyon hesabı sil baştan değişti! Asgari ücret 17 bin 104 TL mi oluyor? Acil bakın!

Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ile enflasyon hesabı sil baştan değişti. Peki asgari ücret ne kadar olacak? İşte son dakika hesaplamaları...

Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti! 32 günde 15 bin 991 liraya kadar ek kazanç sağlanıyor!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ek gelir olarak görülen banka faizleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti. Peki en çok faiz veren banka hangisi? 

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Benzine 2.70 TL, motorine 1.37 TL zam! Fiyatlar sil baştan değişti! Sürücüler şimdi yeni rakamlara bakın! 

Dolar kurundaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarını sil baştan değiştirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte güncel BP, Opet, Petrol Ofisi, Shell, Total 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

Emekliye kademeli zam gelişmesi! Kademeli zam ilk defa masada!

Temmuz ayı maaş zammı için yapılan hesaplamalar hız kesmeden sürüyor. Emekli ve memur aylıklarının sil baştan değişeceği maaş zammına refah payı ve seyyanen artışın söz konusu olması öngörülüyor. İşte kademeli zamma ilişkin detaylar...

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

ankaranın silüeti Haberi

ankaranın silüeti

Ankara'nın sembolleri hızla artıyor. Atakule, Anıtkabir, Ankara Kalesi'nin yanı sıra kentin dört bir yanında inşa edilen binalar, Başkent'e yeni semboller kazandırıyor. Ankara artık yüksek yapılarla anılan bir Başkent olma yolunda hızla ilerliyor. "Memur kenti" algısından sıyrılarak her alanda dünya başkentleriyle yarışacak konuma gelen Ankara, inşaat sektörü açısından bakıldığında da hızlı bir ilerleme gösteriyor. 


MERCEK ALTINA ALDIK 

Özellikle gözde semtlerden Oran, İncek, Beytepe gibi bölgelerde inşa edilen marka projelerin artması Ankara'nın siluetinde ciddi değişikliklere yol açıyor. Kent, artık yeni nesil, çevreye duyarlı, yüksek kuleleriyle anılıyor. SABAH Ankara, bu hafta Başkent'in gözde bölgelerinin yüksek yapılarını mercek altına aldı. İşte Oran, Beytepe ve İncek'te inşası devam eden, şimdiden Ankara'nın siluetini değiştiren projelerden bazıları şöyle... 


UPTOWN İNCEK

Başkent Ankara'nın önemli eğitim kurumlarına yakın özel lokasyonundan dolayı özellikle...