01 / 05 / 2024

ankaranın suyu

ankaranın suyu

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği İscehisar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşarak Ankara'nın suyunu değerlendirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada 'Ankara'nın suyunda problem yok' dedi.

Melih Gökçek: Ankara'nın suyunda sıkıntı yok!

Başkentin içme suyu hakkındaki iddialara ilişkin, makamında düzenlediği basın toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Ankara'nın merkez suyunda en ufak bir sıkıntının kesinlikle olmadığını" belirtti.

Çiftçinin suyu lüks villalara taşınıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB)'nin vermiş olduğu ruhsatlarla Seferihisar’ın Düzce, Ulamış ve Turgut köyleri üzerine konutlar yapıldı. Ancak bu konutların su ihtiyacını karşılamak yerine tarımda kullanılan suyu buralara içme suyu olarak verdikleri iddia edildi.

Dar gelirlere can suyu olacak yardım! Başvuranın hesabına 2 bin 150 TL yatacak!

Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak yardım için geri sayım başladı. Başvuranların hesaplarına 2 bin 150 TL yatırılacak. 

Migros'ta yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Domestos çamaşır suyu 43, 1 litre süt 17 TL'ye düştü! Aman kaçırmayın! 

Migros Market, bugün başlayan "Cumadan Cumaya İndirimleri"ni duyurdu. Domestos çamaşır suyu 43, 1 litre süt 17 TL'ye düştü. Peki Migros'ta hangi ürünlerde indirim var, fiyatlar kaç TL? İşte 21 Temmuz 2023 fiyat listesi...

BİM yeni kataloğu yayımladı! Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu ve pirince çılgın indirim! BİM 13 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 13 Aralık 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu. BİM kataloğunda Çay, ayçiçek yağı, çamaşır suyu, pirinçte çılgın indirim yapıldı. İşte BİM 13 Aralık Salı kataloğu fiyat listesi...

Altın yatırımcılarına zemzem suyu gibi tavsiye! Fırtına değil kasırga geliyor

JP Morgan Chase CEO’su Jamie Dimon, altın alacak vatandaşlara zemzem suyu etkisi yaratacak bir tavsiyede bulundu. Dimon, altında önümüzdeki günlerde fırtına değil kasırga yaşanacağını söyleyerek herkesin pozisyon alması gerektiğini söyledi.

İstanbul'daki barajların suyu taşma noktasına geldi! Su tahliyesi başlayabilir

İstanbul'da geçtiğimiz sene yaşanan kuraklık bu sene yaşanmayacak! Kış boyunca etkili olan sağanak yağışlar ve kar suları barajları yüzde yüz doluluk oranına ulaştırdı. İstanbul Valiliği barajlarda kontrollü su tahliye yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Aidatını ödemeyenin suyu kesilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidatını ödemeyenin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidatını ödemeyenin suyu kesilebilir mi?

Aidatını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidatını ödemeyenlerin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidatını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?

İTÜ Gümüşsuyu ve Maçka kampüslerindeki binaların satışı TBMM'de!

İTÜ Gümüşsuyu ve Maçka kampüslerinde bulunan tarihi binaların satışı TBMM gündemine taşındı. Baş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunması Yönetmeliği!

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunmasına dair yönetmelik yaymlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmelik, içme-kullanma suyu temin edilen veya edilmesi planlanan bütün yerüstü ve yeraltı suyu kaynaklarını kapsıyor...

Galatasaray'ın can suyu Riva projesi!

Galatasaray'ın can suyu olarak görülen Riva projesinde inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Emlak Konut tarafından ihale edilen Beykoz Riva arsasının gelirinin yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

ankaranın suyu Haberi

ankaranın suyu

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunun barajlardan karşılandığını söyledi. Ankara'da hiçbir arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirten Bakan Eroğlu, "Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. 

Ankara'da herhangi bir problem yok" diye konuştu. Ankara'nın, 2050-2060 yılına kadar su ihtiyacını karşılamak için Gerede Projesi'ni hayata geçirdiklerini anlatan Eroğlu, proje ile Ankara'nın uzun yıllar su probleminin bulunmayacağını bildirdi. 

Ankara'nın şu anda da su sorunun olmadığına dikkati çeken Eroğlu, şöyle konuştu: "Sağlık Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile diğer kurumlar, sürekli su ölçümü yapıyor ve sağlıklı. 

Herhangi bir problem varsa, belki kuyu suyu bağlanmış olabilir ya da depoları varsa depolarda bir kirlenme olabilir onu bilemeyiz...