04 / 10 / 2024

Ankutsan ankara yatırımı

Ankutsan ankara yatırımı

Oluklu mukavva üretimi yapan Ankutsan, Ankara’da tesis kurmak için çalışmalara başladı. Yapılacak yeni tesis 20 milyon dolara mal olacak. Ankutsan, Ankara’daki tesisini kurduktan sonra İstanbul Çerkezköy’de de bir tesis yapımına başlayacak.

Konut yatırımında İstanbul İzmir ve Ankara'nın en karlı ilçeleri! Ev alacaklar hemen bakın! 

Elinde nakit parası olan yatırımcılar konuta yönelirken, konut yatırımında 3 büyükşehrin en karlı ilçeleri açıklandı. İşte o rakamlar... 

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da yatırım değeri yüksek arsaları 60 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Uzmanı , Ankara’da yakın gelecekte arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkılacak arazi yatırım fırsat bölgeleri açıkladı.

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor!  Ankara’da konut satışları yüzde 20 geriledi!

Geçen yılın ayını ayında Başkent’te 11 bin 196 konut satılmıştı. TÜİK konut satış verilerine göre Ankara’da geçen yıla göre konut satışları yüzde 20 civarında düşüş gerçekleşti. Gayrimenkul yatırım aracı olmaktan çıkıyor. 

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Ankutsan ankara yatırımı Haberi

Ankutsan ankara yatırımı

Antalya’da kurulan, bugün Mersin ve İstanbul’da da üretim tesisi bulunan Ankutsan, Ankara’da da tesis kurmak için çalışmalara başladı. 20 milyon dolara mal olacak bu tesisin ardından İstanbul Çerkezköy’de bir tesis yatırımına başlayacaklarını anlatan Ankutsan Yönetim Kurumu Başkam Rüstem Kesgi, Güney Marmara’da da bir üretim tesisi kurduktan sonra yurtdışında bir tesis kurmak ya da var olan bir tesisi satın almak istediklerini söylüyor.



Bugün Türkiye’de 91 şirket, 114 fabrikada oluklu mukavva üretimi gerçekleştiriyor. Bu şirketlerden biri de Ankutsan. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 40 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikanın yanında, İstanbul ve Mersin’de de üretim tesisleri bulunan şirket 2013’ten bu yana ihracat da yapıyor. Pizza Hut gibi uluslararası şirketlerin global tedarikçileri arasına giren şirket, Ankara’da Temelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 milyon dolara...