27 / 04 / 2024

Ant Yapı yatırımları

Ant Yapı yatırımları

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yapımını üstlendi!

Yurtdışında 3 milyar dolarlık 35 projenin taahhüt işlerini üstlenen Ant Yapı, şimdi de Rusya'nın en büyük havalimanı olan Domodedovo'ya ait Terminal 2 binasının yükleniciligini üstlendi.

Ant Yapı Londra'da konut üretecek!

Ant Yapı, Rusya'da 4 proje için sözleşme yaparken; Londra'da da konut üretecek. Bugüne kadar toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde inşaat yapan şirket, yurtiçinde de yeni projelerin hazırlığında.

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Zünbülbahçe tarafından kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Ant Yapı yatırımları Haberi

Ant Yapı yatırımları

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sputnik News'ten Maksim Durnev'in haberine göre; Rusya'daki yatırımlarla ilgili konuşan Okay, şunları kaydetti:

"Biz ANT Yapı olarak 30. Yılımızı kutluyoruz bu sene. Yaklaşık 30 yıldır Rusya’dayız. Bu süre zarfında 10 milyon metrekareyi aşkın işler yaptık. Öne çıkanları söylersek Oko Tower -354 metreyle Avrupa'nın en yüksek kuleleri, bundan sonra Soçi Olimpiyat Köyü projesi, Kapital Grubun kuleleri vardı, en sonunda bahsettiğim Domodedovo Havalimanının ikinci kısmını yaptık. Tolmachevo Havalimanını yapıyoruz şu an, Mirnıy Havalimanını yapıyoruz. Yani hem üst yapı inşaatlar konutlar, alış veriş merkezleri, ofisler, rezidanslar, villalar, hem de havalimanı işlerini yapıyoruz.

Bugün itibarıyla 10 bini aşkın çalışanımız var Rusya’da. Çoğunluğu Türk, Özbek, Kırgız...