05 / 05 / 2024

Antakya 2nci Etap TOKİ bölgesi

Antakya 2nci Etap TOKİ bölgesi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için Aydur İnşaat ile 15 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

Kayseri Melikgazi 5. Etap TOKİ Konutları'nda piknik tüpünden fıskiye yaptılar

Kayseri Melikgazi 5. Etap Toki Konutları Site Yönetiminde temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Sarıkaya piknik tüpünden akıllara durgunluk veren bir sulama sistemi icad etti

Bodrum Bodream'de 117 bin Euro'ya! 2. Etap Eylül'de!

Kıyı Gayrimenkul'ün inşa ettiği Bodream'in ikinci etap satışları Eylül'de başlıyor

Antakya 2nci Etap TOKİ bölgesi Haberi

Antakya 2nci Etap TOKİ bölgesi

YEŞİL EKSİKLİĞİ GİDERİLECEK 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti. Bölgede incelemelerde bulunurken kısa bir açıklama yapan Başkan Kimyeci;" Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için daha fazla yeşil alan ve park kurma konusunda yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 



ÇALIŞMA HEMEN BAŞLATILACAK 

Daha yeşil bir Antakya için Antakya Belediyesi olarak bu konuya ayrıca önem veriyoruz. 2. Etap Toki 956 konutlarımızın da imar planında park ve yeşil alan olarak görünen bölgesinde Antakya Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak suretiyle peyzaj mimarlarımız tarafından projesini hazırlatarak bölgemize güzel bir yeşil alan kazandıracağız."...