28 / 04 / 2024

antalya 2015 yatırımları

antalya 2015 yatırımları

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri ilk içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları biten Sahilkent Mahallesi’ndeki 4 kilometrelik Torunlar Caddesi ile 2 kilometrelik olan Hasyurt Mahallesi Mili Egemenlik Caddesi yolunu sıcak asfalt ile kapladı.

Demre yeni sahiline kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Demre’de başlattığı yeni sahil projesi, estetiği ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. 1.5 kilometre uzunluğundaki Kömürlük sahilinde Eylül ayında başlayan çalışmalarda sona gelindi.

Antalya'ya modern hal kompleksi inşa edilecek!

Antalya’da beldelere yayılmış derme çatma halleri bölge halleri ile tek çatı altında toplanıyor. Bölge hallerinin ilki Finike’de yapılacak. Sahilkent, Hasyurt, Turunçova halleri tek noktada birleşerek, modern bir hal kompleksine dönüşecek.

Antalya'nın yolları onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol bakım onarım ve stabilize ekipleri, ilçe ve köy yollarında bakım onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Cruise Liman Projesi’yle dünyanın en zengin turistlerinin geldiği bir Antalya hayal ettiğini belirten Başkan Menderes Türel, “Bu yatırımlar sizin için. Senin şehrin Antalya diyoruz" dedi

Manavgat’ın kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT), Manavgat’ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yeniliyor. AB fonları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli proje 7 milyon Avro’ya mal olacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzu Antalya’da yapılıyor!

Sporun Başkenti Antalya, Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzuna kavuşuyor. Tamamlandığında Avrupa’nın en önemli olimpik yüzme havuzlarından biri olacak projenin önündeki son pürüzler de giderildi.

Antalya'nın simgesi yarışmayla belirlenecek!

Antalya'nın simgesinin yarışmayla seçilmesi, seçilen simgenin Masadağı'nda Antalya'nın tamamını gören bir alanda konuşlandırılması çalışmalarını yürütmesi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye yetki verildi.

Yatırımcılar Antalya’da yeni serbest bölge istiyor!

Antalya Serbest Bölgesi ’ndeki yatırımcı ve işadamları, mevcut serbest bölgenin yer sorunu nedeniyle artık ihtiyacı karşılayamadığını belirterek, yeni bir bölge ihtiyacı doğduğunu da dile getiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımlarını açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı taslak bütçesi Büyükşehir Meclisi’nin Kasım ayı ek oturumunda kabul edildi. Gerçekleştirilme hedefi yüzde 90 olan bütçede en büyük pay yatırımlara ayrıldı.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

antalya 2015 yatırımları Haberi

antalya 2015 yatırımları


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike’de alt yapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde zaman kaybetmeden sıcak asfalt çalışması başlattı.


Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri ilk içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları biten Sahilkent Mahallesi’ndeki 4 kilometrelik Torunlar Caddesi ile 2 kilometrelik olan Hasyurt Mahallesi Mili Egemenlik Caddesi yolunu sıcak asfalt ile kapladı. Ekipler, hemen ardından alt yapısı tamamlanan 3 kilometrelik Hasyurt Mahallesi Fatih Caddesi’nde çalışmalara başladı. Fatih Caddesi de tamamlandığında Finike’de toplam 9 kilometre sıcak asfalt kaplaması yapılmış olacak. 


HEDEFLER TUTTURULDU

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Finike Koordinatörü Necati Bahçeci sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İsa Akdemir yapılan  asfalt çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi: “2015 yılı için 500 kilometre sathi kaplama ve 150 kilometre de sıcak asfalt yapma hedefimiz vardı. Hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen 500...