18 / 05 / 2024

Antalya Aklar su deposu yenileme

Antalya Aklar su deposu yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında teslimler 2020'de!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunulan Sur Yapı  Antalya Turkuaz etabında su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konut bulunuyor..

Antalya Aklar su deposu yenileme Haberi

Antalya Aklar su deposu yenileme


Gazipaşa’dan Kaş’a ilçelerde altyapı sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan ASAT, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan ve eskiyen su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira yatırım bedeli ile baştan aşağı yeniledi. Transfer ve Kumanda Merkezi, 4 adet motor (her biri saniyede 100 litre kapasiteli), elektrik hücre ana kesici, 1600 KWA’lık trafo, 6 adet dalgıç pompa yenilendi. Bu sayede Kaş, Kalkan, Çaldır, Çayköy mahallelerinin içme suyu artık daha güçlü ve temiz akacak.

ELEKTRİK KAYNAKLI SU KESİNTİLERİNE SON

Ayrıca su deposu terfi merkezine 1750 KW gücünde 3 bin litre kapasitesine sahip 1 milyon lira değerinde dev jeneratör yerleştirildi. Her hangi bir afet durumunda Kaş’ın elektrik ihtiyacını da karşılayabilecek dev jeneratör sayesinde ilçede elektrik kesintilerinden kaynaklanan su kesintilerine de son verildi. 



Antalya Büyükşehir...