15 / 05 / 2024

antalya alanya arasında otoban varmı

antalya alanya arasında otoban varmı

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, yol çalışmalarında önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyerek Antalya ile Alanya arasındaki otoban için çalışmalar yapıldığını ifade etti...

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Antalya konut satışında Kepez ve Alanya ilk sırada! 

TÜİK ilçelere göre konut satışı verilerini açıkladı. Antalya'nın 19 ilçesi arasında konut satışında Kepez ve Alanya il sıralara yerleşti. 

Ahmet Ercan: 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Muğla ve Antalya’da meydana gelen depremler ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, ''Türkiye'de 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz" diye konuştu.

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Antalya Havaalanı Demre ile Kaş arasında yapılacak!

Badak, “Kaş ve Demre arasında 30 km’lik bir bant var. Bu bant üzerindeki 3-4 yeri uzmanlar inceliyor. Havaalanı büyük ihtimalle bu yerlerden biri olacak” dedi.

Phaselis Antik Kenti'ne Ocak-Kasım arasında 134 bin 937 turist ziyaret etti!

Geçtiğimiz yıl Antalya'ya tatile gelen yerli ve yabancı turistler en fazla Phaselis antik kenti'ne ilgi gösterdi. Alanya Kalesi de en fazla ziyaret edilen mekanlar arasında yer aldı.

1-4 Ocak arasında tatil satışları arttı!

Son dakika tatilcileri daha çok kayak merkezlerini ve Termal otelleri tercih ederken, İzmir ve Antalya gibi sahil bölgelerindeki oteller de seçenekler arasında yer aldı.

DHMİ ile Manas Havaalanı arasında işbirliği protokolü imzalandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Atatürk Havalimanı ile Manas Uluslararası Havaalanı arasında işbirliği konularını görüşmek ve geliştirmek için başkent Bişkek'te bulunduklarını ifade etti...

China Homelife Turkey Fuarı 5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek!

Çin, ürettiği kaliteli mallar sayesinde dünya pazarında dikkat çekiyor. Birçok ülkede gerçekleşen China Homelife fuarlar serisi, China Homelife Turkey adı altında 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez düzenlenecek...

Ala Portreler sergisi 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da!

Usta olabilmek için gereken 3 kavram; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan "Âlâ Portreler" sergisi; 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

TÜMAŞ ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı!

Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi (TÜMAŞ) ile İngiliz inşaat şirketi RMJM arasında mutabakat zaptı imzalandı. Düzenlenen törene Büyükelçi Richard Peter Moore ve iki mühendislik şirketinin yetkilileri katıldı...

BEST Gayrimenkul 14 Fuarı 22-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek!

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek BEST Gayrimenkul 14 Fuarı, sektör oyuncularını yatırımcıyla buluşturacak bir platform olmayı hedefliyor. BEST Gayrimenkul 14 Fuarı 22-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek...

antalya alanya arasında otoban varmı Haberi

antalya alanya arasında otoban varmı


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Benim Alanya ile ilgili, yaşadığım şehir ile ilgili en büyük hayalim, kışın sokak lambaları dahil esnafın lambasının sönmemesi. Bunun için de sadece turist gelmesi yetmez. O şehrin başka sporlarla desteklenmesi lazım" dedi.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da sivil toplum örgütleriyle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda bir araya geldi.


Toplantıda konuşan Çavuşoğlu, AK Parti döneminde "yapılamaz" denilen yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocukları ve yaşadıkları şehir için hayalleri ve umutları olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Benim Alanya ile ilgili, yaşadığım şehir ile ilgili en büyük hayalim, kışın sokak lambaları dahil esnafın lambasının sönmemesi. Bunun için de sadece turist gelmesi yetmez. O şehrin başka sporlarla desteklenmesi lazım" ifadelerini kullandı.


Yeni yasayla İl Özel İdarelerin kalktığını dile getiren...