01 / 05 / 2024

antalya alışveriş festivali

antalya alışveriş festivali

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. Amazon Prime indirimlerinde birçok dizüstü bilgisayara büyük indirimler geldi. Piyasa fiyatının çok altına satılan ve fiyat - performans olarak baktığımızda olumlu sonuç veren ürünleri sizin sizin listeledik… 

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta!

Ankara Ticaret Odası’nın imza attığı Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) 29 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Festival’in başlama gongu, 28 Ağustos Cuma akşamı vurulacak.

Alışveriş marketler zinciri GENPA'dan iflas kararı!

FİNANSAL sorun nedeniyle kayyuma devredilen Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ) hakkında iflas kararı verildi.

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı!

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı. İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

Salih Bezci Ankara Alışveriş Festivali’ne katıldı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. ATOYönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.

antalya alışveriş festivali Haberi

antalya alışveriş festivali

Antalya Tanıtım AŞ tarafından düzenlenen ve 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek olan 77 gün süreli Antalya Alışveriş Günleri’nde (Antalya Shopping Days) alışveriş yapanlar 7’den 77’ye ödüller kazanacak.


Akra Barut Otel’de düzenlenen Alışveriş Günleri tanıtım toplantısına Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül katıldı.


Hem tatil, hem hediye

Antalya Shopping Days süresince Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Atalya genelinde yapılacak olan her 25 liralık alışverişe bir şans numarası verilecek. Şanslı Antalyalı ve Antalya ziyaretçileri, etkinlik sonunda dağıtılacak olan 7 Otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor forma ve...