21 / 05 / 2024

antalya belediyesi büfe

antalya belediyesi büfe

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yaşanan büfe olayında Büyükşehir'e ait bir büfenin Muratpaşa'ya verildiği ortaya çıktı. Büfe, bulunduğu parkı işgal etti belediye ise seyirci kaldı.

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda personel alacak! Hemen başvuru tarihi 14 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 403 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs olduğu öğrenildi.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Demre sahildeki büfeler ihaleyle kiraya verildi!

Antalya Demre Belediyesi'nin bünyesinde bulunan üç büfe açık ihale usulüyle kiraya verildi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya önderliğinde yedi kişilik ihale komisyonu oluşturuldu.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Gazete bayilerinin büfe yenileme isyanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kiralarına yüzde 560 oranlarına ulaşan oranlarda zam yaptığı gazete bayileri, büfelerin yenilenmesi amacıyla 300 bin TL'ye ulaşan maliyetlerin ön ödemeyle tahsil edileceği haberine isyan etti.

İBB'den büfe kiralarıyla ilgili açıklama: Büfelere verilen kira desteği sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs izolasyonunun yaşandığı dönemde gazete ve ürün satış büfelerine verdiği kira indirim desteğini, normalleşme sürecinde de sürdürüyor. 

antalya belediyesi büfe Haberi

antalya belediyesi büfe
Büyükşehir'in büfesini Muratpaşa sahiplendi. 2010,da Ekdağ ekmek büfesi olarak açılan büfede herşey satılmaya başlandı. Büfe, bulunduğu parkı işgal etti belediye ise seyirci kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi arasında yaşanan büfe olayında Büyükşehir'e ait bir büfenin Muratpaşa'ya verildiği ortaya çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin oluşmasıyla birlikte bünyesinde bulunan 22 Ekdağ büfesi için bilirkişi raporu hazırlattı ve hazırlanan raporda bilirkişi 7 büfeyi, sınırları içinde kaldığı gerekçesiyle Muratpaşa Belediyesine devretme kararı aldı. Ancak bu 7 büfe yetmedi ve Muratpaşa Belediyesi fazladan bir büfeye daha el koydu. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen tarafından 8 olarak belirtilen büfelerin sayısına "Planlama ve imar Komisyonu" aldığı karar ile 8 olarak onaylarken "Plan ve Bütçe Komisyonu" ise 7 olarak karar aldı. Böylece bilirkişi raporuna...