05 / 05 / 2024

Antalya da 18 satılık arsa

Antalya da 18 satılık arsa

Antalya ili'nin Döşemealtı ilçesi'nde yer alan taşınmazlar Antalya 6. İcra Dairesi'nden Taşınmazın Açık Artırma İlanı tarafından 06 Ocak 2015 09:45 ile 09:50 arası ihale ediliyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Torunlar GYO Antalya'da 18.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Torunlar GYO tarafından, Antalya Kepez'de 18.7 milyon TL'ye arsa alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Coolest Antalya'da yüzde 50 peşinat ödendiğinde 18 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu projede 432 konut yer alıyor.

Antalya'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya 4. Satış Memurluğu Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon 594 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Antalya'da 18 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya kent merkezinde 18 mahallede kentsel dönüşümün uygulanması için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm öncesi yeraltı ve yerüstü riskli bölgeler Master Plan ile belirlenerek coğrafi bilgi sistemi oluşturulacak.

Antalya'da 10 ayrı kamu taşınmazı tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da 1250 ek yatak kapasitesiyle birlikte Alanya'da 18 delikli golf tesisi ve Belek'te turizm amaçlı spor tesisi yapımının öngörüldüğü 10 ayrı kamu taşınmazını tahsise çıktı.

Antalya'da elektrik hatlarının yeraltına alınması planlanıyor!

Turizmin başkenti Antalya'da lüks yapılar bir biri ardında yükselirken bazı kötü görüntülerde gözlerden kaçmıyor. Özellikle şehrin bazı işlek cadde ve sokaklarının halen elektrik hatları ve direklerinden kurtulamayışı dikkatlerden kaçmıyor.

Antalya'da artan konut sayısı yeşil alanları yok ediyor!

Turizmin lider şehri konumundaki Antalya'da birçok mahalle şimdiden ev ve konutlara doymuş durumda. Yapılaşmanın hız kesmeden devam ettiği şehir genelinde, maalesef yeşil alanlar da günden güne yok oluyor.

Antalya'da otellerin doluluk oranları yüzde 90 oldu!

Ruslar Antalya' da tatil yapmaktan vazgeçmedi. Rus turistin tercihini Türkiye'den yana kullanması ve Avrupa'da ekonominin hareketlenmesiyle birlikte Antalya'daki otellerin doluluk oranı yüzde 85-90 düzeyine ulaştı...

Antalya'da otellerin doluluk oranları yüzde 90'a ulaştı!

Ruslar Antalya'da tatil yapmaktan vazgeçmedi. Rus turistin tercihini Türkiye'den yana kullanması ve Avrupa'da ekonominin hareketlenmesiyle birlikte Antalya'daki otellerin doluluk oranı yüzde 85-90 düzeyine ulaştı.

Antalya’da ofis alışkanlığı değişiyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Antalya Şube Sorumlusu Ömer Latif Yalçın Antalya şehir merkezinde son yıllarda inşa edilen ticari birimleri değerlendirerek, 'Antalya’da ofis alışkanlığı değişiyor' dedi.

Çevreye duyarlı tesislerin yarısı Antalya'da!

Çevreye duyarlı tesislerin yarısı Antalya'da yer alıyor. Geçen yıl 22 olan " yeşil yıldız " belgeli tesis sayısı bu yılın mayıs sonu itibarıyla 80'e ulaştı.

Antalya da 18 satılık arsa Haberi

Antalya da 18 satılık arsa

Antalya ili'nin Döşemealtı ilçesi'nde yer alan taşınmazlar Antalya 6. İcra Dairesi'nden Taşınmazın Açık Artırma İlanı tarafından 3 milyon 420 bin TL'ye satışa çıkarılıyor. Döşemealtı Yeşibayır Mahallesi'nde yer alan taşınmazların satışı açık arttırma usulü ile Antalya Adliyesi 6. İcra Müdürülüğü Önü'nde yapılacak.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri:

Yapılaşma düzeni açısından ayrık nizam, 0,20/0.60 emsalli, taşınmazın çekme mesafeleri, ön bahçe 5 m. yan bahçe 3 m. olup, 3 kata kadar yapılaşabilme şartlarına haizdir.Bölgenin kamu yararından istifadesi tamdır.


1.Satış Günü:06/01/2015 günü 09:45 -09:50 arası

2. Satış Günü:03/02/2015 günü 09:45 -09:50 arası

Adres:Taşınmaz Antalya- Burdur Karayolunda yer alır.


Kıymeti:3.420.000.00 TL


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin...