10 / 05 / 2024

Antalya emsal artışı

Antalya emsal artışı

Emsal artışı ile ada problemi çözülecek Başkan Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi.

İzmirli depremzedelere emsal artışı şoku! Mahkeme iptal etti: Neler olacak?

Kentsel dönüşüme ve İzBB’nin depremzedeler için verdiği emsal kat artışı kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından neler olacağı merak konusu oldu. Konuyu avukat Senem Kiraz açıkladı. İşte ayrıntılar...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Ruslar ve Ukraynalılar Antalya’yı istila etti! Açılan şirket sayılarında rekor artış var

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında her iki ülkeden de çok sayıda insanın Antalya’ya göç etmesi ve burada ticari faaliyetlere başlamaları ile birlikte kurulan şirket sayısında yüzde 527 artış olduğu açıklandı.

Milyonlarca ev sahibini ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kira artışıyla ilgili yargıdan emsal karar çıktı! 

Antalya'da, yasal üst sınır olan yüzde 25 kira artışını kabul etmeyen konut sahibinin yaklaşık bir yıl önceki kontrat ile eş zamanlı imzalanan tahliye taahhütnamesine dayanarak yolladığı tebligat, kiracının eline geçmediği gerekçesiyle "usulsüz" kabul edildi. İşte detaylar...

Sebze meyve fiyatları artınca komşular birleşip Hal'den toplu alışverişe başladı! Antalya, İstanbul Hali fiyat listesi..

Market raflarında sebze meyve fiyatlarındaki artıştan sonra bir grup vatandaş birleşerek Hal'den toplu sebze meyve almaya başladı. Peki Hal'de sebze meyve fiyatları kaç TL? İstanbul Hal fiyatları ne kadar? İşte Antalya, Ankara, İstanbul fiyat listesi...

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

İzmir'deki emsal artışını yargıya taşıyan TMMOB'a tepki!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri, ağır veya orta hasar görmüş binalar için emsal artışını kapsayan Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararını yargıya taşıyan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) tepki gösterdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Antalya emsal artışı Haberi

Antalya emsal artışı

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Beşkonaklılar Mahallesi'nde yapılan mitingde bölgeye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. 


Yaptıkları temel belediyecilik hizmetleriyle Beşkonaklılar'ın çehresini değiştirdiklerini anlatan Başkan Tütüncü, bölgeye yapılan hizmetlerle ilgili şunları söyledi: "Okul alanı içerisindeki gecekonduların mülkiyet problemini çözdük. Böylece hem okul bahçesi genişledi hem de yeni bir ek bina yapılmasını sağladık. Okulun bahçesinin asfaltını ve çevre duvarını yaptık. Mahalleye çadır tarzı spor salonu ve muhtar evi kazandırdık. Yeni bir park inşa ettik. 12 bin m2 parke kaldırım, 4 bin 370 metre sathi kaplama asfalt, 3 bin 300 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. " Anlaşan adaları böldük Tütüncü, Beşkonaklılar'ın en önemli probleminin 1999-2004 döneminde yapılan ada bazındaki düzenlemeler olduğunu anımsattı. 2009 yerel seçimlerinde...