21 / 07 / 2024

antalya era şirketler grubu

antalya era şirketler grubu

Antalya'da kurduğu E-Shop adlı mağazasında elektrik, doğalgaz ve GSM hizmetlerini bir araya getiren Era Şirketler Grubu, 2014 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 40'a çıkarmayı hedefliyor.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Antalya'ya 400 milyon euroluk turizm yatırımı!

Antalya'nın duayen turizmcilerinden Akay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akay Okudur, yeni turizm projesi için 400 milyon euro kredi arıyor.

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Antalya'da konut sektörüne yönelik yabancı şirketler var!

Turizm ve tarım sektörleri başta olmak üzere Antalya'da 3 bin 201 yabancı ortaklı işletme faaliyetini sürdürüyor. Bunun dışında konut sektörüne dönük de şirket kuruluşları var.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

Antalya’ya 29 yeni HES ve baraj!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 20 adet hidroelektrik santrali (HES) ve barajın olduğu Antalya’da özel şirketler aracılığıyla 29 adet yeni HES projesinin daha hayata geçirilmesi gündemde

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Ercan Şirketler Topluluğu 2 yeni projeye başlayacak!

Türkiye'nin 80'li yılların sonlarında 1.2 milyon yabancı misafiri ağırlarken, günümüzde 40 milyon sınırını aştığını dile getiren Ercan Şirketler Topluluğu Operasyon Grup Başkanı Mehmet Soyarıcı, Antalya ve İzmir'de 2 yeni projeye başlayacaklarını söyledi.

antalya era şirketler grubu Haberi

antalya era şirketler grubu

Antalya'da kurduğu E-Shop adlı mağazasında elektrik, doğalgaz ve GSM hizmetlerini bir araya getiren Era, 2014 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 40'a çıkarmayı hedefliyor. Firma, bu mağazalarla sektörde perakende satışlarında söz sahibi olmak isterken, ilk etapta 2013 yıl sonuna kadar E-Shop mağazalarının sayısını 10'a çıkarmayı amaçlıyor.


Enerji alanında mühendislik, müşavirlik, sanayi, üretim ve toptan satış alanlarında hizmet gösteren Era Şirketler Grubu, birçok ilde kuracağı E-Shop adlı mağazalarında elektrik, doğalgaz ve GSM hizmetlerini bir araya getirecek. 


E-Shop ile ilgili bilgi veren Era Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Ünal, "Bu mağazadan indirimli doğalgaz ve elektrik alınabilinecek. Kullanıcılar, kendi kullanımlarına göre uygun kampanyalara yönlendirilecek. Burası, enerji ve telefon abone merkezi olacak. Burada GSM operatörlerinin kontör yükleme işlemleri de yapılabilecek, kurum faturaları da ödenebilecek. Biz,...