08 / 05 / 2024

Antalya Eşgüdüm Kurulu

Antalya Eşgüdüm Kurulu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Hesaplara her ay 1250 TL peş peşe yatacak! Şubat ve Mart ödemeleri aynı gün mü hesaplara aktarılacak? 2023 Aile Destek ödemeleri...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı! 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı... 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Milyonlara peş peşe son dakika müjdesi geldi! O cezalar siliniyor! Siz de hemen bir bakın!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecindeki tedbirlerin ihlali sebebiyle kesilen cezaların iptaline yönelik yasanın uygulama tebliğini yayınladı. Söz konusu Tebliğe göre, cezalar vatandaşın başvurularına gerek olmaksızın ilgili idareler tarafından silinecek.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Antalya Eşgüdüm Kurulu Haberi

Antalya Eşgüdüm Kurulu



Antalya'da 21 meslek odasının ortak platformu, Antalya Eşgüdüm Kurulu karşı çıkmasına rağmen ÇYDD lokalinin yıkımını da içeren Yavuz Özcan Parkı ve Eski İl Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ile Kadınyarı İçinde Seyir Parkuru Yapımı İşi ihalesi, Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirildi. 




Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi'nde yapılan İhaleye, 22 firma katıldı. İdarenin 6 milyon 592 bin TL yaklaşık maliyet belirlediği proje için en düşük teklif 3 milyon 627 bin TL ile Mutlu Mimarlık İnşaat şirketinden gelirken, en yüksek teklifi veren firma 6 milyon 960 bin TL ile KGM İnşaat ve KGM Granit Ortak Girişimi oldu. 



Teklif veren firmalar 

İhalede 6 firmanın teklifi 5 milyon TL'nin üzerinde gerçekleşti. Okaner İnşaat 5 milyon 424 bin TL, Erka İnşaat 5 milyon 994 bin TL, Sıraç İnşaat 5 milyon...