05 / 05 / 2024

antalya ev ihalalei

antalya ev ihalalei

Maliye Bakanlığı'nın, yüzde 40'ı Maliyeye verilmek üzere 200 konut yaptırılması amacıyla satışa çıkarılacak arsa ihalesine ilgi gösterilmediği bildirildi.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Antalya'da istinat duvarı çöktü! Bir ev ve bir araçta hasar oluştu!

Antalya Kaş'ta meydana gelen heyelanda istinat duvarının üzerine çöktüğü otomobille bir evde hasar meydana geldi.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya'da kiralık konut stoku kalmadı!

Antalya’da kiralık ev sıkıntısı yaşıyor. Konut kredilerine yapılan indirimde evlerin birçoğunun satılması ve hazırda konut bulunmaması kiralık ev arayan vatandaşı zora soktu. 

Antalya'da gayrimenkul fiyatları arttı!

Gerek yaşamak gerekse yatırım amaçlı ev, arsa almak isteyenler Antalya’nın gözde bölgelerini tercih ediyor.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

antalya ev ihalalei Haberi

antalya ev ihalalei



Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı açıklamada, Antalya merkez Duraliler köyünde 16 bin 544 metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin ekonomiye kazandırılması amacıyla, yüzde 40'ı Maliye'ye verilmek üzere 200 konutluk proje hazırladıklarını anımsattı. Her biri 140 metrekare büyüklüğünde yapılacak 200 konutluk projenin ilk ihalesinin 3 Ocakta yapıldığını belirten Mat, aralarında ünlü firmaların da bulunduğu 8 şirketin, dosya almasına rağmen ihaleye katılmadıklarını


söyledi.


Kat karşılığı konut yapılması amacıyla satışa çıkarılan arsanın ikinci ihalesinin mart ayının ikinci haftasında yapılacağını kaydeden Mat, şöyle konuştu:


"Öncelikle bölgemizde atıl durumda olan Hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak amacıyla satışa çıkarıyoruz. Bu çerçevede konut yapımına uygun olan Duraliler bölgesinde 16 bin 544 metrekarelik Hazine arsasında 200 konutluk proje hazırladık. Bu hazine arsasına,...