06 / 05 / 2024

antalya festival halk pazarı

antalya festival halk pazarı

Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanı, yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafını ziyaret ederek, yeni projeyi anlattı...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

antalya festival halk pazarı Haberi

antalya festival halk pazarı


Antalya Büyükşehir Belediyesi, esnaftan gelen talep üzerine Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yenisini yapacak.


Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanı, yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafını ziyaret ederek, yeni projeyi anlattı. Başkan Akaydın, Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi adını alacak projeyi birkaç aya kadar ihaleye çıkaracaklarını ve inşaatı geciktirmeden tamamlamak istediklerini belirterek, “Size verdiğimiz bir söz vardı. Bu sözü gerçekleştirmek ve en doğru çözümü bulmak için çalıştık. Teknik sorunlar vardı. Bugün bunları büyük ölçüde çözmüş olarak karşınızdayız. Bazı mülkiyet sorunları yaşadık. Arazinin bir bölümü ASAT’ındı. ASAT özveri gösterdi ve araziyi belediyeye aldık. Güzel bir proje hazırladık. Statik ve elektrik ilavelerinin yapılması konusunda çalışmalar sürüyor. Bundan sonra büyük bir...