28 / 07 / 2024

Antalya hayvan villası

Antalya hayvan villası

Antalya'da yaşayan hayvansever Yeşim Çağlayan, yaralı ve hasta sokak kedilerine bakmak ve tedavi ettirmek için Kepez İlçesi'nde tripleks villa kiraladı.

Armas Luxury Resort & Villas 74.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

Antalya Kndu Villas fiyatları 1.5 milyon avrodan başlıyor!

Türkiye, Dubai ve Azerbaycan’da lüks otellerin iç mekân düzenlemesini yapan Haldun Kilit, avizeden koltuğa ve kapıya kadar her şeyi de Türkiye’den sağlıyor.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

ANET Antalya A.Ş.'den 25 milyon TL'ye satılık fabrika!

ANET Antalya Entegre Et Süt Gıda Tarım Canlı Hayvan Veterinerlik İnş. Taş. Tem. Özel Eğt. Çiçek. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından Antalya OSB 1 .Kısım Mahallesinde bulunan arsa ve üzerindeki binaların satışı 25 milyon TL'ye ihale edilecek.

Antalya Manavgat'ta hayvan barınakları yenileniyor!

Antalya ’nın Manavgat ilçesinde belediye tarafından açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde yenileme çalışmaları başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde inceledi.

Ali Ağaoğlu villasının bahçesinde 12 ceylan besliyor!

İstanbul'daki villasının bahçesinde 12 ceylan besleyen Ali Ağaoğlu, bu tutkusunu eski sevgilisi Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'ye de aşıladı. Ağaoğlu'nun bahçesinde ceylanların yanı sıra köpek, keklik ve tavuk gibi birçok hayvan bulunuyor...

Nirvana Lagoon Villas Suites Antalya'da hizmete açıldı!

Antalya, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli ve 18 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, en prestiji otelini Antalya Beldibi'nde Nirvana ismiyle hizmete açtı...

Ahmet Yetim 8 villasını ve 10 dairesini hayvanlara tahsis etti!

Ahmet Yetim'in hayvan sevgisi sınır tanımıyor. 8 villasını ve 10 dairesini kedi, köpek, tavuk, horoz ve kazların bakımı için tahsis eden Yetim "En büyük hayalim sadece hayvanların yaşadığı bir köy yapmak" diyor...

Antalya'da 150 bin metrekare alana hayvan bakımevi kurulacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlar için 150 bin metrekarelik alana Doğal Yaşam Parkı ve Sokak Hayvanları Bakımevi kuracak. Örnek proje Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın da en büyük ve modern bakım evi olacak.

Rixos Lares, PETA'dan Hayvan Dostu Otel ödülü aldı!

PETA adlı hayvan hakları organizasyonu, Antalya'da faaliyet gösteren Rixos Lares'e, hayvan dostu uygulamaları sebebiyle 'Hayvan Dostu Otel' ödülü verdi

Antalya Caratpark Villas'da 339 bin Euro'ya!

Hitit Yapı Endüstrisi A.Ş. tarafından inşa edilen ve Nisan 2013'te teslim edilmesi planlanan Antalya Caratpark Villas'da fiyatlar 339 bin Euro'dan başlıyor...

İşadamı Tahir Tuluk Antalya'ya okul yaptıracak!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, hayırsever Tahir Tuluk'un yaptıracağı 24 derslikli okul için protokol imzalandı

Meltem Cumbul'un villasının önündeki ağacı kiracısı kesmiş!

Meltem Cumbul Uskumruköy'deki villasının "manzarası" açılsın diye 70 yıllık ağaçları kesmekle suçlanıyor...

Antalya hayvan villası Haberi

Antalya hayvan villası

Antalya'da hayvansever Yeşim Çağlayan, yaralı ve hasta sokak kedilerine bakmak ve tedavi ettirmek için Kepez İlçesi'nde tripleks villa kiraladı. 


Kepez'in merkeze uzak Duacı Mahallesi'nde kiraladığı 3 katlı villaya iki hafta önce taşınan Yeşim Çağlayan, sokakta gördüğü yaralı ve hasta kedileri alarak tedavi ve bakımlarını yapıyor. Doğduğu günden bu yana hayvan sevgisi ile büyüdüğünü söyleyen Çağlayan, bu uğurda mesleği olan optisyenliği bıraktığını söyledi. Artık insanlarla değil, hayvanlarla ilgilenmeyi tercih ettiğini kaydeden Yeşim Çağlayan şunları anlattı:


"Eskiden mama yoktu. Annem de sokaktaki kedileri ciğerle beslerdi. Ben de bu geleneği sürdürmeye karar verdim. Bundan birkaç yıl önce evde çok sayıda kedimi beslediğim zamanlarda, sokaktaki kedilere de mama vermeye başladım. Böylece sokaktaki tüm kediler bana gelmeye başladı. Tabi içlerinde beni en çok etkileyen sakat ve...