04 / 05 / 2024

Antalya kablolu su kayağı

Antalya kablolu su kayağı

Manavgat ilçesinde 200 dönümlük alana kurulan 3 suni gölde yapılan kablolu su kayağı tesisleri, deniz, kum ve güneş üçlemesinden sıkılan ve eğlenmek için alternatif arayan turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında teslimler 2020'de!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunulan Sur Yapı  Antalya Turkuaz etabında su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konut bulunuyor..

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında 36 ay 0 faiz!

Sur Yapı, Antalya projesinde tüm blokları su kenarında yer alan su ve yaşam temalı 1105 konutluk  Turkuaz etabı satışa sunuldu. Turkuaz etabında yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor..

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Antalya kablolu su kayağı Haberi

Antalya kablolu su kayağı

 Antalya'da 4 yıl önce kurulan Hip-Notics vvakeboard (kablolu su kayağı) tesisleri, turistlere sıcak havada serinlerken adrenalin yaşatıyor.Manavgat ilçesinde 200 dönümlük alana kurulan 3 suni gölde yapılan kablolu su kayağı tesisleri, deniz, kum ve güneş üçlemesinden sıkılan ve eğlenmek için alternatif arayan turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Günde ortalama 150 turistin geldiği su kayağı tesislerinde turistler serinlerken hem spor yapmanın hem de adrenalin yaşamının keyfini çıkartıyor.Tesislerin Genel Koordinatörü Jason Levi, turistlerin tesislerde 20 ila 60 kilometre hızla su kayağı yapabildiğini söyledi. Su kayağının dünyada her geçen gün daha fazla ilgi gören bir spor olduğuna dikkati çeken Levi, bu sporun olimpiyatlarda yer almadığını ancak sporcu sayısının her geçen gün arttığını kaydetti. Sporu bir kere yapanların adeta bağımlısı haline geldiğini anlatan...