24 / 05 / 2024

Antalya Kaş betonlaşma

Antalya Kaş betonlaşma

‘Kaş Çevre Düzeni Planı’ kitle turizmi modelinin Türkiye’nin dört bir yanında yarattığı talana şimdiye kadar geçit vermeyen Kaş’ın, yerel turizm modelini tehdit ediyor.

Antalya'da ulaşıma yüzde 33 zam geldi!

UKOME Genel Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda Antalya kent içi ulaşım ücretlerine zam yapıldığı kaydedildi. Yapılan bu zam sonrası tam ücret 20 Türk Lirası olurken, emekli ve öğretmen 19 Türk Lirası, öğrenci 10 Türk Lirası, kredi kartı ile biniş ücreti ise 25 Türk Lirası oldu.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O belediyeler birçok araziyi satılığa çıkardı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi; arsa, lojman ve sağlık alanını satışa çıkardı. Belediye, çevredeki yoğun betonlaşma sebebiyle park alanı olarak düzenlenmesi gereken, içinde pek çok yetişkin meyve ağaçlarının olduğu araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Bakan'dan memur ve emeklilere müjde! Enflasyonun üzerinde zam!

SONDAKİKA: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin,  katıldığı canlı yayında memur ve emekli zamlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Duyanlar yıkıldı! Bakan Bilgin “Öyle bir şey yok” diyerek umutları bitirdi!

SON DAKİKA… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT için net tarihin 8 Eylül 1999 olduğunu ve yıpranma hakkı, doğum ve askerlik borçlanmaları olsa bile işe başlangıç tarihi geriye çekilemeyeceğini açıkladı.

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Antalya Kaş betonlaşma Haberi

Antalya Kaş betonlaşma

WWF-Türkiye (Dünya Doğayı Koruma Vakfı), Kaş'ın doğal yapısını bozarak, betonlaşmayı yangınlaştıracak olan planla ilgili, davaya müdahil olmanın yanında bir de sosyal medyada plana karşı bir imza kampanyası başlattı. Başlatılan imza kampanyasında, “Önerilen plan, aralarında dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın da bulunduğu Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde kalan birçok alanı tehdit ediyor. İnceboğaz bölgesindeki 1. derece arkeolojik SİT alanı dahil, Liman Ağzı, Gökseki, Bucak ve Çukurbağ Yarımadası'nda da betonlaşma riskini artırıyor. Plan onaylanırsa, bozuk orman niteliğindeki birçok alan ve zeytinlikler yapılaşma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak,”denildi.


Çağlayan’ın dikkat çektiği diğer bir nokta ise, planda öngörülen yeni ‘Turizm Tesis’ alanlarıyla ilgili. Çağlayan bu konuda, “Bu tesisler, kentsel yerleşimden kopuk olup, kendi içinde büyük kapasiteli kitle turizmine hitap edecek şekilde gelişecek ve Kaş'ın genel...