30 / 04 / 2024

Antalya Kepez ve Santral tapuları

Antalya Kepez ve Santral tapuları

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı. Vatandaşlara tapularının bedeli için iki öneri sunuluyor...

Antalya Kepez ve Santral tapuları Büyükşehir'de!

Tapu umudunun üçüncü kuşağa geçtiği iki mahallede uzun bekleyişi bitirecek son adım, 8 Ekim Salı günü toplanacak belediye meclisinde atılacak. Başkan Akaydın, tapu tahsisi için meclis üyelerinden encümene yetki isteyecek.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya'da ticaret ve konut imarlı 6 arsa satılacak! 

Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticari imarlı olarak belirtildi.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Antalya Kepez ve Santral tapuları Haberi

Antalya Kepez ve Santral tapuları


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 yıllık tapu sorununu çözdüğü Kepez ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tapu verilmesi için işlemler başladı.


Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en önemli sorunları arasında yer alan Kepez ve Santral mahallelerinin tapu sorununda son aşamaya geldi. İki mahallenin 30 yıllık kanayan yarasına 2009 yılından beri sorunu çözmek için büyük uğraş veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, son aşamaya gelindiğini müjdeledi. 


Mahallede kurulan koordinasyon bürosu, vatandaşları sürekli bilgilendirdi. Şehir planlama uzmanlarını mahalle halkıyla bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi, halkın nasıl bir proje istediğini anlamaya yönelik referandum yaptı. Referandum sonucunda da vatandaşların tamamına yakını isteyene arsa tapusu isteyene daire tapusu çözümünü istedi. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kararı doğrultusunda hak sahiplerini belirledi ve imar planını hazırladı. Kepez-Santral Yerinde Yeniden Yerleşim Projesi’yle iki mahalle...