15 / 05 / 2024

Antalya Kepez\'de kaçak yapılar yıkıldı

Antalya Kepez\'de kaçak yapılar yıkıldı

Antalya'nın Kepez İlçesinde hazine arazisi üzerine kaçak olarak yapıldığı belirlenen ev ve işyerleri yıkıldı

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Şile'de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

İstanbul'un Şile ilçesinde hazine arazilerine kurulan kaçak konteyner ve prefabrik evlerin sökümü devam ediyor. 

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Kepez\'de kaçak yapılar yıkıldı Haberi

Antalya Kepez\'de kaçak yapılar yıkıldı

Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki, Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinden gelen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı ve önceki gece yaklaşık 700 PKK yandaşının yol kesip gösteri yaptığı Güneş Mahallesi, dün de olaylı yıkıma sahne oldu. Hazine arazisi üzerine kaçak olarak yapıldığı belirlenen ev ve işyerlerinin yıkımı sırasında belediye ekiplerini engellemek isteyen kaçak yapı sahipleri, polisin müdahalesiyle karşılaştı. Çevik Kuvvet ekiplerine de saldıran kaçak yapı sahipleri arbedeye neden oldu. Olaylar sırasında polise "Terbiyesiz" diyen ve mahalle sakinlerini kışkırttığı ileri sürülen Güneş Mahallesi Muhtarı Ahmet Deniz ve 6 kaçak yapı sahibi gözaltına alındı. Kepez Belediyesi ekipleri, Güneş ve Gündoğdu mahallelerindeki 6 kaçak yapıyı yıktı. İlçenin Göksu, Avni Tolunay ve Yeşilyurt mahallelerindeki çok sayıda kaçak yapının sahiplerine de tebligat gönderildiği ve kendilerinin yıkmaması halinde önümüzdeki günlerde bu...