05 / 05 / 2024

Antalya Korkuteli Belediyesi tip projesi

Antalya Korkuteli Belediyesi tip projesi

6360 sayılı Büyükşehir Kanunu’nun 3.maddesi gereğince Korkuteli Belediyesi Tarafından hazırlatılan tip projeler vatandaşlar tarafından kullanılmaya başladı. Bazı vatandaşlar Belediye’nin projesini kullanarak evini tamamladı.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Antalya Korkuteli Belediyesi tip projesi Haberi

Antalya Korkuteli Belediyesi tip projesi

30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde köy statüsünde olan 46 adet mahalle için Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 6 adet Tip Proje’yi vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlanmıştı.

Korkuteli Belediyesi’ne başvuruda bulunarak tip projelerden yararlanan vatandaşlar için Proje süresince tüm proje sorumluluğunu Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün üstlendiği açıklanmıştı. Projeden yararlanan iki vatandaş projeyi tamamlayarak ev sahibi oldu.

Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal iki proje’nin tamamlandığını belirterek, “Daha öncede açıkladığımız gibi Belediyemizin hazırladığı bu projelerden yararlanan vatandaşlarımız 5 ile 10 bin TL arasında tasarruf sağlıyor. Bu binaların yapımında fenni mesullük tamamen belediyemizdedir. Tip projelerden yararlanan iki vatandaşımız, projelerimizi uygulayarak ev sahibi oldu”...