07 / 05 / 2024

Antalya Korkuteline mesire alanı mı inşa edilecek

Antalya Korkuteline mesire alanı mı inşa edilecek

Antalya’nın tüm ilçelerinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da ihtiyacı olan ilçelere sosyal donatı alanları kazandırmak için gerekli çalışmaları yürütüyor.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Antalya Manavgat Sorkun Mahallesi mesire yeri imar planı onaylandı!

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Sorkun Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1632 ada 1 parseldeki mesire yerinin imar planı değişikliği onaylandı..

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni Mesire Alanı Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Antalya Manavgat'a 30 milyon TL'lik mesire alanı geliyor!

2013 yılında yangından zarar gören 75 hektar alan Mesire alanı oluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Fabrika kuracak bütçede bir yatırım. Bir fabrika gibi Manavgat’a iş, aş ve zenginlik getirecek” diye konuştu.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak 350 dönümlük Türk Beleni Mesire Alanı Projesi’nin temelini Cumartesi günü atacak.

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak Türk Beleni Mesire Alanı Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya Korkuteli’ne mesire alanı inşa edilecek!

Antalya’nın tüm ilçelerinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da ihtiyacı olan ilçelere sosyal donatı alanları kazandırmak için gerekli çalışmaları yürütüyor.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Kumluca'ya 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Korkuteline mesire alanı mı inşa edilecek Haberi

Antalya Korkuteline mesire alanı mı inşa edilecek


Antalya’nın tüm ilçelerinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da ihtiyacı olan ilçelere sosyal donatı alanları kazandırmak için gerekli çalışmaları yürütüyor. Son olarak Korkuteli İlçe merkezine 9 kilometre uzaklıkta ve Korkuteli-Tefenni Karayolu üzerinde bulunan, mülkiyeti Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 200 dönümlük alanın tahsisi için gerekli işlemlere başlayan Büyükşehir Belediyesi; söz konusu tahsisin gerçekleşmesiyle birlikte çalışmalara başlayacak.

İLÇELERE KENT ORMANLARI GELİYOR

İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Uğurcan Ecemiş  “İlçelerimizde alt ve üst yapı yatırımları ile sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında ihtiyacı olan ilçelerimizde Kent Ormanı ve Mesire Alanı oluşturacağız. Bu kapsamda Korkuteli ilçemizde bulunan 200 dönümlük alanın tahsisi için Orman Bölge Müdürlüğü ile yazışmalar yapıldı. Gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla birlikte özellikle yaz aylarında Antalya’nın kavurucu sıcaklarından kaçmak...