02 / 05 / 2024

Antalya Kovanlık yolu yenileme

Antalya Kovanlık yolu yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı.

400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lira. Otomobil sektörü kredi kartına 12 taksitle çıkış yolu arıyor!

Merkez Bankası’nın politika faizini yükselmesi, sıfır otomobillerde uygulanan kampanyaları olumsuz etkiledi. İkinci el otomobil pazarında ise kredi kartına taksit ve senetle satış dönemi başladı. Krediler nedeniyle gelinen noktada sektörün sürdürülemez noktaya geldiğini belirtti.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Ocak 2023 fiyatları açıklandı. Antalya halinde kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki halde diğer ürünler kaç lira? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

Antalya rekor kırdı! İngilizler rota değiştirdi

Pandemi sonrası hızlanan turizm sezonunda Antalya’da rekor kırıldı,İngilizler Antalya’ya akın etti.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Gayrimenkul sektörünün çıkış yolu E-vatandaşlık!

Covid-19 salgını nedeniyle satışları düşen gayrimenkul sektörünün yeniden canlandırılması ve satışların ivme kazanması için bir yol haritası çıkarıldı.

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Antalya Kovanlık yolu yenileme Haberi

Antalya Kovanlık yolu yenileme


Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı. Grup yolunun birçok noktasına yolu yağmur sularından korumak maksadıyla beton büzler yerleştirilirken, yolun tamamı dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırıldı. Birçok kısmı dar olan yol minimum 8 metre genişliğe çıkartıldı. 4 kilometrelik yolun altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları başladı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Zeki Demiray ve Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek çalışmaları inceledi. Grup yollarında büyük bir titizlikle çalıştıklarını ifade eden İsa Akdemir, “Başkanımız Sayın Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda grup yollarımızı asfalt programımıza dahil ederek çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz hizmet için...