29 / 04 / 2024

Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Türkiye’nin Gazze saldırısı nedeniyle açık tutum aldığı İsrail’den Antalya’ya gelen turist sayısı ise yılın ilk 7 aylık döneminde yüzde 90 arttı. Bu sayı bir önceki yıla oranla yüzde 47 artarak 15 bin 932 oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projenin silueti ortaya çıkmaya başladı.

Antalya Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezini canlandırması için inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatı hızla devam ediyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde sona gelindi. Projenin silueti ortaya çıkıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Hıdırlık Tabyası, Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olacak!

Balkan Savaşlarındaki Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası Osmanlı Kültür ve Medeniyet Müzesi olarak turizme hizmet edecek.

Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü Haberi

Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Ocak - Temmuz döneminde 66 bin 18 İsrailli turist tatil için Antalya’yı tercih ederken, saldırıların başladığı Temmuz ayında Antalya’ya gelen turist sayısı da bir önceki yıla oranla yüzde 47 artarak 15 bin 932 oldu.


Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği verilerine göre yılın Ocak - Temmuz ayları döneminde, Antalya ve Gazipaşa havalimanlarından kente gelen turist sayısı 6 milyon 644 bin 905 oldu. Artış önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 7.5 olarak gerçekleşti. 


2013 yılının ilk 7 aylık döneminde havayoluyla Antalya’ya gelen turist sayısı 6 milyon 178 bin 90 olarak olmuştu. Antalya, yılın ilk 7 aylık döneminde Rusya pazarında büyük atak yaptı. Antalya’ya yılın ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 oranında artarak Rusya’dan...