07 / 05 / 2024

antalya mersin duble yol

antalya mersin duble yol

2003'te başlatılan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin tamamlanmasıyla Mersin - Antalya arası mesafe 20 km daha kısalacak. Dokuz saatte gidilen Mersin - Antalya arası ulaşım duble yolla 5 saate düşecek...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Mersin-Antalya yolu çalışmalarında son durum!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Akdeniz Sahil Yolu'nu tamamladığımızda Mersin'den Antalya'ya olan süre 4-5 saate, hatta 4 saate bile düşebilecek." dedi.

Adana-Antalya yolu 1 yılda tamamlanacak!

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.

Mersin Silifke-Mut arasına duble yol ve 10 tünel yapılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erdemli-Ayrancı yolunun ilk etapta Erdemli çıkışından itibaren 10 kilometrelik bölünmüş yol olacağını, Silifke-Mut arasına da duble yol ve 10 tünel yapılacağını belirtti.

Fethiye-Söğüt yolu duble yol olacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Antalya'yı Ege Bölgesi'ne bağlayan Fethiye-Söğüt yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Korkuteli-Elmalı'ya duble yol müjdesi!

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Korkuteli- Elmalı duble yolunun 2017 yılı yatırım programına alınıp ihalesinin yapılacağını söyledi.

Antalya, Bursa ve Mersin'de 2016'nın ilk yarısında 73 bin konut satıldı!

Türkiye genelinde bu yılın ilk yarısında 630 bin 799 konut satıldı. Yılın ilk yarısında İstanbul'u 67 bin 382 konut satılırken Antalya, Bursa ve Mersin'de toplamda yaklaşık 73 bin konut satıldı.

Mersin'de yatırımlar artacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, turizm projelerinde iddialı: “Mersin turizm için pilot bölge seçilseydi belki şu anda Antalya’ya on basacaktı. Böyle bir potansiyelimiz var."

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

antalya mersin duble yol Haberi

antalya mersin duble yol

Mersin’in ulaşım olanaklarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Bölgenin tamamlanmasını beklediği bu alandaki en büyük yatırım Antalya-Mersin arası bölünmüş yol çalışması. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2003’te başlatılan Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arası mesafenin 20 kilometre daha kısalmasının yanı sıra virajlı kesimler ise yerini duble yollara bırakacak. Dokuz saatte gidilen Mersin-Antalya arasının duble yol olarak hizmete girmesiyle aynı mesafe beş saatte kat edilecek. Aynca Iç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayacak olan Mersin-Silifke- Karaman ve Konya bağlantı yollan da 2014’e kadar tamamlanacak. Bu yol ile Mersin’de turizmin daha da canlanması bekleniyor. Antalya Mersin yolunun tamamı ise 2015’te bölünmüş yol olarak bitirilecek.

Antalya-Mersin arası yolun toplam uzunluğu 431 kilometre. Bugüne kadar 158 kilometresi Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ve 177 kilometresi ise...