19 / 05 / 2024

Antalya Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesi ne zaman

Antalya Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesi ne zaman

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

1207 Antalya Prestige lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

1207 Antalya Prestige projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki 1207 Antalya Prestige projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler... 

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Antalya Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesi ne zaman Haberi

Antalya Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesi ne zaman


Antalya'da 21 meslek odasının ortak platformu Antalya Eşgüdüm Kurulu karşı çıkmasına rağmen ÇYDD lokalinin yıkımını da içeren 'Yavuz Özcan Parkı ve Eski İl Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ile Kadınyarı İçinde Seyir Parkuru Yapımı İşi' ihalesi, Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi'nde yapılan ihaleye, 22 firma katıldı. İdarenin 6 milyon 592 bin TL yaklaşık maliyet belirlediği proje için en düşük teklif 3 milyon 627 bin TL ile Mutlu Mimarlık İnşaat şirketinden gelirken, en yüksek teklifi veren firma 6 milyon 960 bin TL ile KGM İnşaat ve KGM Granit Ortak Girişimi oldu. 


TEKLİF VEREN FİRMALAR

İhalede 6 firmanın teklifi 5 milyon TL'nin üzerinde gerçekleşti. Okaner İnşaat 5 milyon 424 bin TL, Erka İnşaat 5 milyon 994 bin TL, Sıraç İnşaat 5...