01 / 05 / 2024

Antalya Özel İdare binası

Antalya Özel İdare binası

Antalya'da kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engel olarak görülen, 2004 yılında yaşanan kolon patlamasının ardından boşaltılan ancak ne olacağına bir türlü karar verilemeyen 14 katlı eski Özel İdare binasının yıkım ihalesi tamamlandı...

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

1207 Antalya Prestige lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

1207 Antalya Prestige projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki 1207 Antalya Prestige projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler... 

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Antalya Özel İdare binası Haberi

Antalya Özel İdare binası

Antalya'nın "kanayan yarası" eski özel idare binası nihayet yıkılacak. Kolon patlaması tespit edilen ve 11 yıldır yıkılmayı bekleyen binanın yıkım ihalesi tamamlandı.


TÜREL NE DEMİŞTİ? 

Eski Özel idare binasının yıkımı konusunda net konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe , Mayıs ayıran sonunda bu bina olmayacak. Mayıs ayı ortası itibariyle Antalyalılar, Özel İdare binasını yerinde göremeyecek Şimdiden hatıra fotoğrafları çektirmeye başlasanız iyi olu. Yerine ne yapılacağını da sivil toplum kuruluş yetkilileri ve kanaat önderleri ile tartışmaya açacağız" demişti. 


ANTALYA'da kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engel olarak görülen, 2004 yılında yaşanan kolon patlamasının ardından boşaltılan ancak ne olacağına bir türlü karar verilemeyen 14 katlı eski Özel İdare binasının yıkım ihalesi tamamlandı. 


DESTEK GELİYOR 


Antalya Büyükşehir Belediyesi yıkım çalışmasının bu ay içinde başlatılacağı müjdesini verirken,...