29 / 04 / 2024

antalya serik çalışma

antalya serik çalışma

Antalya'nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi İskele Mevkii'ndeki balıkçı barınağında teknelerin suya indirilmesi amacıyla beton döküldü.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Antalya Serik'te arazi toplulaştırma kararı!

Antalya Serik'te bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Antalya Migros AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Antalya Migros AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Antalya Migros AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Antalya Serik'e yeni kültür merkezi!

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, başa geldiğinden beri ilçede gerçekleştirdiği projeleri Posta Gazetesi yazarı Gürsu Kunt'a anlattı. Çalık, ''Serik’e büyük bir kültür ve sanat merkezi kazandıracağız''dedi.

Antalya Kemer'de esnaflar kiralarla ilgili çalışma bekliyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Esnafın kiralar konusunda ciddi sıkıntıları var. Kredi talebi yönünde destek verilmeli. Özellikle kiralarla ilgili bir çalışma bekliyorlar." dedi.

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme bugün yapılacak!

TOKİ Antalya Serik kentsel dönüşüm hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alım işi ihale usulü ile bugün yapılacak.

Gelibolu koruma komisyonu kuruluşu ve çalışma ilkeleri!

Gelibolu Tarihi Alanı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonunun kuruluşu, çalışma usul ve esasları, 24 Ocak 2015 tarihinde 29246 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında yer alıyor..

antalya serik çalışma Haberi

antalya serik çalışma

Antalya'nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi'nde balıkçıların teknelerini suya indirip çıkarmasını kolaylaştırmak amacıyla düzenleme yapıldı. Boğazkent Mahallesi İskele Mevkii'ndeki balıkçı barınağında teknelerin suya indirilmesi amacıyla beton döküldü. Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Süleyman Çimen, Serik Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti. İskelenin yıllardır ilgisiz ve bakımsız kaldığını söyleyen Çimen, "Burada balıkçılar olarak kooperatif kurduk. Birçok insanımız burada teknesiyle balık tutarak geçimini sağlıyor. Bunun yanı sıra amatör balıkçı tekneleri burada denize çıkabiliyor. 


Artık teknelerimizi rahatça suya indireceğiz ya da çıkaracağız" dedi. Kooperatif Başkanı Süleyman Çimen, yetkililerden en büyük beklentilerinin boğaz girişine en kısa sürede bir dalgakıran yapılmasını istediklerini kaydetti. 




Milliyet...