01 / 05 / 2024

Antalya Sevim Apartmanı yıkılıyor mu

Antalya Sevim Apartmanı yıkılıyor mu

Antalya’da kentsel dönüşümle başlayan yıkım işlemlerindeki ölüm tehlikesine yol açabilecek duyarsızlık dikkat çekiyor. Altındağ Mahallesi sınırlarındaki Sevimler Apartmanı da bu kapsamda yıkımına başlanan binalar arasında yer alıyor.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Antalya Dostlar Sitesi’nin asansör beyin kartlarına haciz!

Antalya'da iki bloğu bulunan sitenin asansörlerine ait beyin kartları, 352 bin TL'lik borç nedeniyle haczedildi. Yaklaşık 25 gündür asansör kullanamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, işlemin iptali için dava açtı.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

Antalya Sevim Apartmanı'nın yıkım işlemi yarım mı kaldı?

Antalya’da kentsel dönüşümle başlayan yıkım işlemlerindeki ölüm tehlikesine yol açabilecek duyarsızlık dikkat çekiyor. Altındağ Mahallesi sınırlarındaki Sevimler Apartmanı da bu kapsamda yıkımına başlanan binalar arasında yer alıyor.

Antalya Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaat kazası meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi'nde beton dökülürken inşaat çöktü ve göçük altındaki 4 işçi kurtarıldı Antalya'da apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte can pazarı yaşandı.

Antalya'da kentsel dönüşüm doğru yapılmalı!

Antalya'nın bazı binalarının artık çok eskidiğini, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma olduğuna dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, denize paralel yolların Antalya için oldukça önemli olduğunu belirtti.

Antalya kentsel dönüşümle nefes alacak!

Abdullah Sevimçok: "Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat bir nefes alacaktır" dedi.

Başkan Sevimçok'tan Şarampol Caddesi'ndeki projelere destek!

AESOB Başkanı Sevimçok, Şarampol Caddesi'nin canlanması için yapılan her projeye destek olacaklarını söyledi. Antalya Şarampol Caddesi projeleri için cadde esnafının fikirleri alınacak.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Antalya turizmindeki düşüş ekonomiyi kötü etkileyecek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Girne Apartmanı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Antalya Gençlik Mahallesi'nde yer alan 2009 yılında zemin katında bulunan restoranın mutfağından gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamanın ardından oturulamayacak hale gelen Girne Apartmanı, satılığa çıktı.

Abdullah Sevimçok: Dört gözle perakende yasasını bekliyoruz!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın en önemli sorunlarından olan ve oldukça uzun bir zamandır beklenen Perakende Yasa Tasarısı'nın biran evvel incelişte görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Antalya Bahçelievler'de üç katlı bina yıkıldı!

Antalya ’nın eski belediye başkanlarından olan Hasan Subaşı'nın çocukluğunun geçtiği Bahçelievler Mahallesi 'ndeki üç katlı bina yıkıldı. Yıkılan binanın yerinde 12 dairelik apartman inşa ediliyor.

Antalya Sevim Apartmanı yıkılıyor mu Haberi

Antalya Sevim Apartmanı yıkılıyor mu

Kentsel dönüşüm çerçevesinde yerinde dönüşüm yaptırmak suretiyle güçsüz olduğu tespit edilen Sevimler Apartmanı’nın yıkım işlemi uzayınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Binanın yanına konulan alimünyum duvar yan yatınca kaldırımdan geçen yayalar için büyük bir risk ortaya çıktı. Olası bir göçme durumunda yayaların beton yığınlarının altında kalma tehlikesine karşın yetkililer duruma müdahale etmiyor.


Antalya’da kentsel dönüşüm çerçevesinde bina sakinlerinin müteahhitlerle anlaşması sonrası başlayan yıkım işlemlerindeki ölüm tehlikesine yol açabilecek duyarsızlık dikkat çekiyor. Güllük kavşağının hemen bitişiğinde Altındağ Mahallesi sınırlarındaki Sevimler Apartmanı da bu kapsamda yıkımına başlanan binalar arasında yer alıyor. Binanın yıkımı başladı başlamasına ancak yarım kalan yıkım işlemi nedeniyle insanların canını tehlikeye atacak görüntüler oluştu. Binanın ana yola bakan tarafına konulan koruma duvarının düşmesi ile ölüm riski arttı.


Yoldan geçen insanların...