10 / 05 / 2024

Antalya Su Altı Müzesi nerede

Antalya Su Altı Müzesi nerede

100' ün üzerinde heykelin yapım ihalesinin yarın Deniz Ticaret Odası binasında açılacağını belirten Antalya DTO Başkanı Bekir inanç Kendiroğlu, heykeller konusunda da bilgi verdi...

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Marmara Denizi 50 santim yükselecek, sahiller su altında kalacak!

Bu uyarıyı Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz yaptı. Kurnaz, “Deniz yükseleceği için İstanbul Boğazı’nda sahile yakın binalar su altında kalacak. Sahil ulaşımı imkansız hale gelecek” dedi.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

50 metre su altında çalışabilen Xiaomi Mi Band 6 Teknosa'da indirimde! 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi'nin en popüler akıllı bileklikleri arasında yer alan Xiaomi Mi Band 6'ya indirim yaptı! 30 Fitness modu bulunan Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu seyredebiliyor. Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Su altı fotoğrafları çekmek isteyenler müjde! Samsung Galaxy Note 20 Ultra hep yanınızda! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tatilde su altı fotoğrafları çekmek isteyenler Hepsiburada'dan müjde geldi! Hepsiburada, Samsung'un suya dayanıklı amiral gemisi telefonuna indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı! AFAD bölgeye gitti valilik açıklama yaptı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı. Bölgedeki yerleşim yerleri su altında kaldı. Kırklareli Valiliği olaya hemen müdahale edildiğini açıkladı. İşte taşan barajla ilgili son dakika gelişmesi...

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Antalya Su Altı Müzesi nerede Haberi

Antalya Su Altı Müzesi nerede


100'ün üzerinde heykelin yapım ihalesinin yarın DTO binasında açılacağını belirten Antalya DTO Başkanı Bekir inanç Kendiroğlu, heykeller konusunda da bilgi verdi. 

İnanç Kendiroğlu Aralarında Mevlana Teması, Kurtuluş Savası Teması, Deve Kervanı Teması ve Expo ile ilgili çocuk ve çiçek konulu heykellerin yanı sıra birçok sürpriz temalı heykel olacağını vurgulayan Kendiroğlu, "Deniz altı müzesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Deniz şartlarına göre müze 2015 Mayıs ayında hizmete açılacak. Müze için yapılması planlanan 100'ün üzerindeki heykel farklı bölgelere yerleştirilecek. Buradaki amaç bir günü dalışta geçirecek turistlerin sabahtan öğlene kadar bir bölgede öğle yemeğinin ardından ise akşama kadarfarklı bölgelerde dalmasını sağlamak" diye konuştu. 

Deniz altı müzesinin dalış turizmi açısından çok ciddi bir gelir kaynağı ve alternatif turizm pazarı oluşturacağını kaydeden Kendiroğlu, "Bu projenin dünyada...