05 / 05 / 2024

Antalya toki arsası

Antalya toki arsası

33 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu karşılığında TOKİ'ye verilen alan yıllar sonra yeniden Antalya gündemine oturdu.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Antalya Muratpaşa'da 35.6 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba mahallesi, 6894 ada, 2 parselde kayıtlı kargir ev ve arsasını 35 milyon 581 bin 509 TL'ye icradan satıyor....

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsasına yine talip çıkmadı!

’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi 8 milyon 132 bin liraya satışa çıkarıldı. Ancak ihaleye katılım sağlanmadı.

Jet Fadıl'ın Antalya’daki arsası 8.1 milyon TL'ye icradan satışta!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün Antalya Havalimanı yakınlarında bulunan 43 bin 404 metrekarelik arazisi Antalya 10. İcra Dairesi tarafından 8 milyon 132 bin lira başlangıç bedeliyle satışa çıkarıldı.

Jet Fadıl’ın Antalya’daki arsası 16.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Fadıl Akgündüz’ün Antalya'daki arsası icradan satışa çıkarıldı. 16 milyon 276 bin TL istenen arsaların değerinin 40 milyon TL olduğu öğrenildi.

Antalya Kaş'ta 5 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Mahallesi Ortaalan Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul ve arsası 5 milyon 95 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Antalya'da 27.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesindeki 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsaların ihalesi 19 Ekim'de gerçekleşecek..

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Akseki Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 115 konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

Antalya toki arsası Haberi

Antalya toki arsası

TOKİ’ye verilen 40 bin metrekarelik parsel için plan tadilat çalışmalarına başlandı.TOKİ’nin plan tadilatıyla parsel ticaret ve turizm alanına çevrilerek, 12 katlı toplam 60 bin metrekarelik bir ticari alanın da önü açılmış oldu. İstenilirse bu alana AVM yada otel yapılabilecek. 1.50 Emsalli gerçekleştirilecek alana otelden tatil köyüne, müzeden alışveriş merkezine kadar çok çeşitli kullanım imkanları mümkün kılındığı ifade ediliyor.


DAVALARIN ÖNÜ KAPALI MI?


Yeni  plan tadilatını doğrudan belediye yapmayacağı için dava açma olasılığı ve dava açılsa dahi sonuç alınması zor görünüyor. Konu hakkında açıklama yapan Antalya Eşgüdüm Kurulu Başkanı Abit Küçükarslan, “TOKİ’nin yapmış olduğu projeye dava açma hakkımız yok ama belediye yaparsa var. TOKİ yapsa bile belediyeden mutlaka onay çıkması lazım. Burada yargı süreci pek fazla işlemeyebilir” şeklinde konuştu.


100.Yıl alanına yapılan 33...