25 / 07 / 2024

antalya turizm konutları

antalya turizm konutları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Kocayatak’ta turizm emekçilerine özel olark inşa edilecek konutların inşaatının Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Menderes Türel: 1 yıl içinde konutların temellerini atarız!

Turizm emekçilerini küçük taksitlerle ev sahibi yapacaklarını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “En geç 1 sene içinde konutların temellerini atarız” dedi.

Antalya'da konutların metrekare fiyatı 52 bin TL! Son 4 yıllık artışlar korkunç!

Antalya'daki konut fiyatlarında yaşanan artışlar dikkatleri çekti. Aktarılan rakamlara göre, şehirde metrekare fiyatları 52 bin TL'yi buluyor. İşte dettaylar... 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair yönetmelik Resmi Gazete'de! 1 Ocak'ta başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da Ekpa İnşaat tarafından hayata geçirilen 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da inşa edilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yeni düzenleme yabancıya konut satışını olumsuz etkileyecek! 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin düzenleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki yabancıya konut satışı bu düzenlemeden nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

antalya turizm konutları Haberi

antalya turizm konutları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın Serik ilçesini ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda istişare toplantısı yapan Başkan Türel, partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hizmetlerini anlattı. Başkan Türel, Atatürk Caddesi’ndeki esnafı da ziyaret etti. 3.5 yıl içerisinde Antalya Serik’e toplam 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Türel, “Serik’i çok farklı bir görünüme kavuşturacağız demiştik. Ve işte artık Serik’in girişi, çıkışı, Kız Deresi ve Hükümet Caddesi’yle çok farklı bir görünüme sahip oldu. Hükümet Caddesi’ni tamamlamak sureti ile adeta 360 derecelik bir ring haline dönüştürmüş olduk. Hakikaten Serikimize yakıştı” diye konuştu.

SADECE ASAT YATIRIMI 90 MİLYON

Göreve geldiklerinde Serik’in alt yapısının oldukça sıkıntılı olduğunu belirten Türel, konuyla ilgili olarak “Arıtma tesisi kapasitesini...