02 / 05 / 2024

Antalya vizyon projeler 2017

Antalya vizyon projeler 2017

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Antalya vizyon projeler 2017 Haberi

Antalya vizyon projeler 2017


Antalya Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Antalya’yı halk ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte yönetiyor. Büyük projelerini referandumla halka soran, Konyaaltı Sahili, Boğaçayı gibi vizyon projeleri ilgili meslek odalarıyla işbirliği içinde yürüten Büyükşehir Belediyesi, STK’lara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyor. 

Bu kapsamda Doğu Garajı, Şarampol gibi devam eden projeler geçtiğimiz ay İnşaat Mühendisleri Odası üyeleriyle birlikte incelenmiş ve çalışmalar hakkında bilgi verilmişti.


GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU 


Son olarak Makina Mühendisler Odası üyeleri, vizyon projelerle ilgili bilgilendirildi. Büyükşehir Belediyesi İmar Danışmanı Feridun Uyar, Makine Mühendisler Odası Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çevre Komisyonu Üyelerine vizyon projeler hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi’ndeki toplantıda, Boğaçayı Projesi, Tünektepe Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Kurvaziyer Liman Projesi, Kaleiçi Yat Limanı Projesi, Kent Müzesi Projesi, Doğu Garajı...