07 / 05 / 2024

Antalya Yeniköy Barajı

Antalya Yeniköy Barajı

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya ilçesinin Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisini sulayacak olan Alanya Yeni Köy Barajı sözleşmesi imzalandı" dedi.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Alanya Yeniköy Barajı'nda inşaat sürüyor!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde inşa edilen Yeniköy Barajı’nda yüzde 46 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 100. Yıl alanı tartışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel, 100.Yıl alanına yapılan 33 bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu alanı karşılığında TOKİ’ye verilen arsaya yapılacak olan ticari alan ile ilgili imar planı eleştirilerine cevap verdi.

Antalya Büyükköy Mahallesi sıcak asfaltla tanıştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Büyükköy mahallesinin 7.5 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Kavakköy'e yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kumluca’da su sıkıntısı yaşayan Kavakköy Mahallesi’nin yetersiz kalan şebekelerini yeniliyor.

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Antalya Büyükşehir'den 24.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 gayrimenkul toplamda 24 milyon 577 bin 500 TL bedelle satışa çıkıyor.

Antalya Büyükşehir'in hizmet binası yenileniyor!

Yapımına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk başkanlığı döneminde başlanan ve önceki yönetimce adeta çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, yine Menderes Türel tarafından yeniden belediyenin ve halkın kullanımına kazandırılıyor.

Antalya çıtayı yükseltti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel, Antalya'yı marka şehir yapmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Antalya Büyükşehir'in borç yapılandırmasına yoğun ilgi!

Antalya Büyükşehir mükellefleri borç yapılandırmasına yoğun ilgi gösteriyor. Festival Çarşısı’ndaki 375 esnaf da Büyükşehir Belediyesi’ne olan geçmiş borçlarını 6736 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun' kapsamında yapılandırdı.

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Antalya Yeniköy Barajı Haberi

Antalya Yeniköy Barajı

"Yeniköy Barajı'nın proje sahası, Alanya ilçesi sınırları içerisindeki Yeniköy'e ait Köyyeri Mahallesi'nin 1,50 kilometre doğusunda Delice Çayı üzerinde. Yeniköy Barajı sulama amaçlı olup Alanya ilçesi Emişbeleni beldesi ile Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisinin sulama suyu ihtiyacını karşılayacaktır" bilgisini...