06 / 05 / 2024

Antalyada Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel

Antalyada Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel

Antalya ' nın tarihi semtlerinden Balbey Mahallesi, emlak vergilerinin yüzde 10 ' u oranında alınan kaynakla ayağa kaldırılacak.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur? 

Bir kişi vefat ettiğinde, borçları mirasçılara devredilip devredilmediği merak konusudur. Bu süreçde yasal düzenlemeler devreye girerek bazı yöntemler vardır. Peki ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur ve süreç nasıl işler? İşte mirasçıların borç ödeme durumları...

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Aidat borcundan ev sahibi de sorumlu mudur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidat borcunu  kaleme aldı. Peki aidat borcundan ev sahibi de sorumlu mudur?

Sitede çalışan temizlik görevlilerin tazminatından kimler sorumlu?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü köşe yazısında sitede çalışan temizlik görevlilerin tazminat ödemelerinden kimlerin sorumlu olduğu sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Siteye ait eşyanın zarar görmesinden yönetim sorumlu mu?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizde eski su boruları değiştirildi, yenileri takıldı. Eski borular hurda olarak satılmak üzere sığınağa koyuldu. Bir süre bekletildi ama geçen süre içinde eksilmiş olacağı iddiası ortaya atıldı. Böyle bir durumda sorumlu kimdir?' sorusunu yanıtladı.

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

Eski yöneticinin yaptığı işten yeni yönetici sorumlu mudur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eski yönetici binada tadilat yaptırmış. Bunun için alınmış bir karar yok. İş için kapalı fatura almış dosyasında duruyor. Şimdi yeni yönetici döneminde iş ihtilafa binmiş, tadilatı yapan parasını istiyor. Bu durumda sorumlu yeni yönetici mi eski yönetici mi?' sorusunu yanı

Kapıcının tazminatından kim sorumlu?

Yirmi yıl çalışan kapıcının tazminatından eski mal sahibi mi, yenisi mi sorumlu olur? İşte yanıtı...

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Miryam Maştaoğlu atandı. ..

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu?

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu? Avukat Emre Avşar herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını verdi. İşte detaylar...

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

Antalyada Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel Haberi

Antalyada Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel


Antalya'da Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Balbey Mahallesi'ndeki kentsel yenileme süreciyle ilgili bilgi verdi. Vali Yardımcısı Yüksel, “Geçtiğimiz ay Balbey Mahallesi'ndeki 158 bin metrekarelik alanla ilgili bir karar yayınlandı. Bu kararla Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Alanı ilan edildi. Uzun, soluklu bir çalışmaydı bu. Burada ne olacak? 2005 yılında çıkan bir yasa çerçevesinde başta Büyükşehir ve Muratpaşa belediyeleri olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balbey Mahallesi'ndeki öncelikle camisinden çeşmesine, sivil mimarlık örneklerimiz olan konutlarımıza ve kamu binalarına varıncaya kadar tescilli eserlerin restorasyonu ve işlevleştirilmesi, sokakların sağlıklaştırılması, yıkılması gereken doymuş yapıların yıkılıp ortadan kaldırılması gibi çalışmalar olacak" dedi.


ÇALIŞAMALAR BELEDİYE SORUMLULUĞUNDA


Bu çalışmaların belediyelerin sorumluluğunda yürüyeceğini anlatan Yüksel, “Valiliğimiz de emlak vergilerinden alınan yüzde 10'luk havuzdan bunların...