14 / 05 / 2024

Antalyada ziyaret edilen yerler

Antalyada ziyaret edilen yerler

Antalya müze ve ören yerleri arasında en fazla ücretli turisti Alanya Kalesi ağırlarken, yine Alanya'da bulunan Syedra ise 5 TL ücretli girişe rağmen hiç kimse ziyaret etmedi.

Birincilik İstanbul'da! Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri belli oldu!

2023'te "Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri" listesi açıklandı ve açıklanan bu listede İstanbul, 20 milyon 200 bin ziyaretçi ile ilk sıraya yerleşti. 

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

11 Nisan 2023 BİM aktüel ürün kataloğu yayımlandı! 12 kg toz deterjan sadece 190 TL, bebek bezi 162 TL! Hemen bakın!

BİM, ülkemizde en çok ziyaret edilen zincir marketler arasında yer alıyor ve yeni bir indirim kampanyası başlatıyor. BİM'in duyurusuna göre, 11 Nisan Salı gününden itibaren pek çok ürün dip fiyatlarıyla satışa sunulacak.

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Ordu'daki ters evi 4 günde 4 bin kişi ziyaret etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde inşa edilen Ters Ev'in 4 günde 4 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ifade etti.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Yabancılara konut satışlarında bilinmesi gerekenler!

2008 yılından sonra devlet tarafından atılan adımlar ile Türkiye, yabancılar tarafından tercih edilen ve yatırım için sürekli ziyaret edilen bir ülke konumuna geldi. Peki, yabancılara konut satışlarında bilinmesi gerekenler nelerdir?

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Antalyada ziyaret edilen yerler Haberi

Antalyada ziyaret edilen yerler

Syedra Kalesi'nin hiç ziyaretçisi olmazken, en az ziyaret edilen müzelerden diğeri ise Elmalı Müzesi oldu. Elmalı Müzesi'nin ise 198 ücretli ziyaretçisi olurken, 990 TL bilet geliri elde edildi. Elmalı Müzesi'nin ücretsiz ziyaretçi sayısı 1037 oldu. 1951 kişi indirimli grup girişi yaparken, 7568 müze kartlı da ziyaret etti. 

Antalya'nın en az ziyaret edilen diğer tarihi mekanlarından birisi de Arykanda oldu. 528 ücretli, 597 kişi de müze kartla Arykanda'yı ziyaret etti. Antalya'dan en fazla ziyaret edilen tarihi mekan ise Alanya Kalesi oldu. Alanya Kalesi'ni 161 bin 303 kişi ücretli, 79 bin 213 kişi ücretsiz, 107 bin 12 kişi indirimli, 10 bin 967 kişi müze kartla ziyaret ederken, 50 kişi de kurumsal kartla ziyaret etti. Diğer en fazla ziyaret edilen örenyeri ise Phaselis...