04 / 05 / 2024

antalyadaki plajlar sezona hazır

antalyadaki plajlar sezona hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Antalya sezona rekorla başladı! Yılın başından bu yana uçakla gelenlerin sayısı 5 milyonu aştı!

Turizm sezonuna yoğun başlayan kente günlük yaklaşık 100 bin yabancı turist geliyor. Bakan Ersoy, sezona rekor kırarak başlandığını bildirdi.

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Evrim Başaran: Sezona yeni projemizle başlayacağız!

En başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birinci seçilen Evrim Kırmızıtaş Başaran, doğum günü partisi düzenledi. Müzik eşliliğinde pastasını üfleyen Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” dedi.

Halk plajları ihale edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler arasında da çok popüler olan yerlerde belli sayılarda, deneme amaçlı bu sene başlıyoruz, halk plajları ihalesi yapacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Akyazı Stadı yeni sezona yetişecek mi?

Trabzonspor’da Ramazan Bayramı’nın ardından Akyazı Stadı’na çalışmalar hız kazanacak. Stadın yeni sezona yetiştirilmesi için büyük çaba gösteriliyor.

Diyarbakır'ın yeni stadı yeni sezona yetişmeyecek!

Diyarbakır'da yapımı devam eden stadın yüzde 70'e yakın kısmı tamamlanmaya çalışılan yeni sezona vetişmeyeceği ileri sürüldü. Diyarbakırspor'un maçlarını Atatürk Stadında oynayacağı belirtildi.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

İzmir Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek!

İzmir'de Bornova Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yaptırdığı Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek. İhalesi Eylül 2013'te yapılan stat bittiğinde UEFA standartlarında olacak.

Akhisar Arena gelecek sezona yetişecek!

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yapımı devam eden Akhisar Arena'nın önümüzdeki sezona yetişeceğini söyledi. Eryüksel stada kavuşmak için can attıklarını belirtti.

Ilgaz'da oteller sezona hazır!

Ilgaz'da oteller sezona hazır. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan Ilgaz Dağı'nda otel işletmecileri, pistlerde gerekli düzenlemeleri yaparak, sezon hazırlıklarını tamamladı.

antalyadaki plajlar sezona hazır Haberi

antalyadaki plajlar sezona hazır

Turizm cenneti Antalya'nın sahilleri, 1 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.


KADINLAR PLAJI HAZIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in göreve gelir gelmez pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz olarak kullanabileceği 1100 adet şezlong konuldu. Romatizma hastası olan yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.


SARISU'DA İŞLEM TAMAM

Yılda 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Sarısu Mesire alanı da yaz sezonuna hazırlandı. Mavi bayraklı bir plaj olan Sarısu Mesire alanında şezlong...