20 / 05 / 2024

Antalyanın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Antalyanın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

CHP’li başkan, yönettiği belediyeden iskân alamadığı öne sürülen 5 bloklu siteye taşındı. Bloklarda iskanın olup olmadığı, varsa tarihi ve başkanın taşındığı tarih soruldu, belediye sorulara cevap veremedi

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Antalya Muratpaşa'daki yasa dışı işletmelerin yıkımına korona engeli!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Lara sahillerinde 62 bin 670 metrekarelik alanı yasa dışı şekilde işgal ettikleri belirlenen işletmelere yıkım yapılması içi giden ekipler korona engeline takıldı.

Muratpaşa'daki tarihi konağa şeritli önlem!

Anlatya'nın Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi’nde bulunan tarihi konak geçtiğimiz yıllarda yanmıştı. Tescilli olduğu için kalıntılarına kimsenin dokunmadığı binaya şeritli önlem alındı.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya'da kaçak yapı yıkımı çağrısı!

Metruk yapıların yıkılması için yerel yönetimlere çağrıda bulunan Antalyalı muhtarlara yanıt geldi. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, “Bu yapılar bizi de rahatsız ediyor. Yasa çıksın hemen yıkalım” diye konuştu.

Antalyanın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Haberi

Antalyanın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Antalya’nın Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Avukat Ümit Uysal, Muratpaşa Sinan Mahallesi’ndeki Aras Bedesteni-AYPO AVM’nin sahibi olarak da tanınan işadamı Ahmet Aras’a ait Aras İnşaat isimli siteden bir süre önce konut olarak bir daire kiraladı. Belediye yakınında, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi, Tekelioğlu Caddesi numara 66’daki Aras İnşaat’a ait sitede 3 tanesi caddeye bakan ticari blok, bir tanesi yüksek katlı konut bloğu, bir tanesi de villa bloğu olmak üzere 5 blok bulunuyordu. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ın taşındığı sitenin bazı bloklarında sorun olduğu gerekçesiyle yaklaşık bir yıl süresince binaya Muratpaşa Belediyesi’nden iskân (yapılarda oturulabilirlik belgesi) alınamadığı öne sürülüyordu.


BİMER'e başvuruldu

Bazı bloklarındaki sorun nedeniyle için yaklaşık bir yıl süresince iskân alınamadığı öne sürülen sitedeki bir daireye başkanın taşınması ise dikkat çekti. Öte yandan sitenin...