04 / 05 / 2024

antalyaya 11 proje

antalyaya 11 proje

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, 11 yeni projenin sözleşmesini imzaladı DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'ya yapılacak yeni projelerin sözleşmelerini imzaladı.

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

TOKİ'den bu ile 99 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık 2023 tarihinde yapılacak. Projede 99 konut ve 1 adet büfe bulunuyor.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

Türk müteahhitler ilk 8 ayda 162 yeni proje sözleşmesi imzaladı: Üstlenilen iş tutarı 11 milyar dolar! 

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, Ocak-Ağustos döneminde üstlenilen işlerin tutarı 11 milyar dolar oldu. Bu gelişmenin ardından yılın sonunda, önceki yılın seviyesi olan 19 milyar dolara ulaşma olasılığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

Nexonya Fergana Maltepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Nexonya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinde 240 adet konut yer alıyor. Ön talep toplayan proje 11 blok olarak inşa ediliyor. 

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

TOKİ'den Bursalılara 166 konutluk yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 166 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursa TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

Visa ve Asis Elektronik'ten muhteşem proje! Toplu taşımada yeni dönem

Visa ve Asis Elektronik iş birliği ile başlatılan proje şimdiden 11 ilde uygulanmaya geçti bile ve toplamda 40 ilde yaygınlaştırıması amaçlanıyor

antalyaya 11 proje Haberi

antalyaya 11 proje

İmza törenine Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firmanın Genel Müdür Yardımcısı Batuhan Ergin katıldı. DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, sözleşmesi imzalanan 11 adet Taşkın ve Rusubat Kontrolü Proje ve Kamulaştırma Planı Yapım işinin yüklenici firmaya hayırlı olması temennisinde bulundu.


İŞTE YENİ TESİSLER

İmzalanan sözleşmeyle şu işlerin yapılacağı açıklandı: Antalya - Manavgat ilçesi Sarısu Deresi, Antalya - Kumluca ilçesi Göksu Deresi, Antalya - Manavgat ilçesi İncirli (Kömürcüler) Deresi, Antalya - Gazipaşa ilçesi Bıçkıcı Deresi, Antalya - Manavgat ilçesi Nifrit Deresi ve Yan Kolları, Antalya - Serik ilçesi Beşgöz Çayı, Antalya - Serik ilçesi Acısu Çayı ve Yan Kolları, Antalya - Manavgat ilçesi Sağırin Deresi ve Yan Kolu Kehel Deresi, Antalya - Alanya ilçesi Sedre Çayı ve Yan Kolları, Antalya...