18 / 05 / 2024

anten kirliliği projesi

anten kirliliği projesi

Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi..

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Uzmanlar uyarıyor: Deprem üfürükçüleri bilgi kirliliği yaratıyor!

Elazığ’daki depremin ardından uzman olmayan kişiler tarafından bilgi kirliliği yaratan açıklamaları yayılmış durumda. Ortaya atılan bu açıklamaları bilim insanları yorulmadı ve uyarılarda bulundu.

Eskişehir'in enerji verimliliği projesi dünyanın en iyi çalışmalarından biri oldu!

Kentteki kamu binalarında enerji verimliliği projesi, iklim değişikliğiyle mücadelede dünyanın en başarılı 20 projesi arasında yerini aldı.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin etütleri tamam!

Erdoğan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de etütlerinin tamamlandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ÇED belgesi alındı, imar planlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu projenin ihalesini yap-işlet-devret modeliyle yapıp, inşallah 2023 yılına kadar hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi...

Körfez Geçiş Projesi ÇED iptaliyle flamingolar kazandı!

Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED kararının iptal edilmesi üzerine çevreciler ve meslek odaları ortak basın açıklaması yaptı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi ÇED Olumlu Kararı iptal edildi!

İzmir İdare Mahkemesi, İzmir Körfez Geçiş Projesi için verilen ÇED Olumlu Kararı'na karşı açılan davada raporu iptal etti.

Marmaris'te gecekondu ve moloz kirliliği tepkisi!

Muğla'nın Marmaris bölgesinde gecekondu tarzı yapılar ve inşaat molozları görüntü kirliliği oluşturduğu iddia edilerek tepkilere neden oldu.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

anten kirliliği projesi Haberi

anten kirliliği projesi

Şehirlerde anten kirliliğine son verecek buluşun görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Türksat'ın katma değerli hizmetler kapsamında tamamladığı "Düzlemsel Anten Projesi" sonucunda, eski tip ve çanak antenleri tarihe gömecek bir teknoloji geliştirildi. Yarım metre en ve boyunda bir tablo inceliğinde olan ve kareden oluşan düzlemsel anten, binaların dış cephesine, balkon duvarlarına ya da benzeri yerlere yerleştirilebilecek. 


FİYATI UYGUN OLACAK 

TÜBİTAK'tan onay alan ürünün kısa zamanda pazara sunulması hedeflenirken, fiyatının da her tüketicinin alabileceği ucuzlukta olacağı öğrenildi. Montaj kolaylığı yanında şehir estetiğine çeki düzen verecek olan antenin panelinin içinde çok sayıda mini anten bulunuyor. Mini antenler, havadaki sinyali topluyor ve merkezdeki işlemciye iletiyor. Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, "Çalışmalar son aşamaya geldi. Tüketiciye yakın zamanda sunulmasını hedefliyoruz" dedi. TÜBİTAK'ın geliştirdiği ince ve estetik...