28 / 04 / 2024

Antteras Evleri açık adresi

Antteras Evleri açık adresi

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Esentepe DKY Ada açık adres!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Esentepe DKY Ada Evleri 796 daireden meydana geliyor. Esentepe DKY Ada açık adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Turyap, 3 Emlak Konut projesindeki 115 daireyi açık artırmayla satıyor!

Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır toplam 115 daire açık artırma usulüyle satışa sunuluyor.

Bakanlık, Emlak Konut'un 3 projesini açık artırmayla satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,Bahçekent Emlak Konut, Körfezkent 3 Emlak konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki toplam 1.145 adet daireyi açık artırmaya satıyor. Hemen teslim ve oturuma hazır dairelerin ihalesine katılım bedeli 5 bin TL'den başlıyor.

Depremde evleri yıkılan vatandaşlar konutları için 17 yıl mücadele etti!

Düzce Depremi'nde kiracı olan ve oturdukları evleri yıkılan 234 vatandaş, 17 yıllık mücadelenin ardından TOKİ tarafından tahsis edilen 42 dönümlük alanda evlerini inşa edebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Antteras Evleri açık adresi Haberi

Antteras Evleri açık adresi


Antteras Evleri, İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi projesinde konutlar oturuma hazır. Antteras Evleri'nde 122 konut yer alıyor.


Antteras Evleri Beylerbeyi projesinde yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra, geriyer kalan yüzde 50 konut bedeli 12 ay sıfır faizle taksitli olarak ödeniyor.



Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatlar!


Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlayarak, 6 milyon 524 bin liraya kadar yükseliyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde 2+1, 3+1, 4+1 konut tiplerine yer veriliyor.


108 dubleks daire ve 14 villadan meydana gelen Antteras Evleri Beylerbeyi'nde konutlar 187 metrekare ile 435 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.




Adres : Küplüce Mah. Antteras 34676 Üsküdar İstanbul



Tel : 0216 630 67 67

Web : http://www.antteras.com/

Gülcihan...