21 / 05 / 2024

Apart daire nedir

Apart daire nedir

Konaklama işletmesine gelen müşterilere sunulan gelen olarak daire tipi olan evler olarak karşımıza çıkan apart daire nedir? Apart dairede hangi bölümler bulunur? Apart daire özellikleri nelerdir?

Loft daire nedir? Loft dairenin özellikleri nelerdir?

Loft daireler son zamanlarda yıldızı parlayan ve belirli kesimden insanların tercih ettiği daireler arasında yer alıyor. Üst segmente hitap eden loft dairelerin ortaya çıkışı ise oldukça ilginç bir nedene dayanıyor. İşte, loft dairenin özellikleri ve ortaya çıkış hikayesi…

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 18 ila 72 aylık çocuk sahibi olan kadın tutuklu ve hükümlülerin apart daire şeklinde tasarlanan cezaevlerinde kalmaları amaçlanıyor.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Konut kredisinde 'bağlı kredi' nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Önemi nedir?' sorusunu yanıtladı.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Simpleks daire nedir?

"Simpleks daire" yeni konut projelerinde sıkla görmeye başladığımız ev tipleri arasında yer alıyor. Peki, simpleks daire nedir?

İstinye Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 daire 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer İstinye'de yer alan Panavıa by Panaroma Apart'taki 3 apart birimi satışa çıkarıyor. İhalenin satış bedeli 5 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Özyazıcı Yalı Ataköy daire fiyatları!

Özyazıcı Yalı Ataköy daire fiyatları 1 milyon 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yalı Ataköy projesinde apart daire, ofis ve ticaret alanları bulunuyor...

Ortalama bir dairenin maliyeti nedir?

Yapı inşaatlarında, bina inşaat metrekare maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Peki, 2016 yılında ortalama bir daire maliyeti nedir?

Günlük kiralık evler mercek altına alınmalı!

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti.

Apart daire nedir Haberi

Apart daire nedir

Apart daire nedir?

Konaklama işletmesine gelen müşterilere sunulan gelen olarak daire tipi olan evlerdir.


Gelen müşteriye kendi imkanları ile yeme içme gibi olanaklar sağlanır. Müşterinin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için gerekli olan tüm eşyalar bulunmaktadır. 


Bu konaklama tipi müşteriye kendi evindeymiş hissiyatı yaratılır. Temel hedef konaklamaya gelen kişilerin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaktır.


Yukarıda da görüldüğü üzere apart daire, bir veya iki odalı açık mutfaklı küçük dairelere deniyor. Bu tür dairelerin apart otellerde bulunmasına karşın günümüzde konut projelerinde de apart dairelere rastlamak mümkün.


Apart otel özellikleri..

Her apart içerisinde odalara ayrılarak, ailelere aynı apart içerisinde farklı odalarda konaklama imkanı sağlarken, bu odaların bağlandığı bir hol ve salon mevcuttur. Dairelerin içerisinde müşteriye özel mutfak bulunmaktadır.


Penthouse daire...