05 / 05 / 2024

Apex House fiyat

Apex House fiyat

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Apex House: Ant Yapı'nın İngiltere'deki 5'nci yıldızı!

Ant Yapı UK; İngiltere’deki projelerinden beşincisi olan Apex House’u yapısal olarak tamamlamanın gururunu yaşıyor...

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Apex House fiyat Haberi

Apex House fiyat

Ant Yapı'nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, bölgedeki beşinci projesine başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, 163 konutluk projenin yatırım bedeli 42 milyon pound olarak belirlendi. 

Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamlayarak yeni projesi için imza attı. Londra’nın Tottenham bölgesinde Seven Sisters Caddesi’nde konumlanan proje biri 23 diğeri ise 7 katlı iki binadan oluşuyor.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, hayata geçirilecek yeni projeyle ilgili konuştu. Okay, “Yabancı bir firmanın dahil olmasının çok zor olduğu İngiltere pazarında, 7 milyon pound yatırım değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesi’ni tamamlarken, Apex House ile ülkedeki beşinci projemize başlamanın mutluluğu içindeyiz. Yakın zamanda İngiltere’de faaliyete geçmemize rağmen emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm işlerini üstlendiğimiz projenin her aşamasında titizlikle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Toplam 163...