05 / 05 / 2024

Apple ikinci mağaza açılışı

Apple ikinci mağaza açılışı

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Ziylan'ın 2017 hedefi 130 yeni mağaza!

Geçtiğimiz yıl her şeye rağmen yüzde 30’a yakın bir büyümeye imza atan Ziylan, Almanya’nın ikinci büyük perakendecisini satın aldı, 100 yeni mağaza açtı ve yatırım rekoru kırdı.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Adese, Isparta'daki ikinci mağazasını açtı!

Adese, Isparta'daki ikinci mağaza açılışını geçtiğimiz günlerde Şarkikarağaç'ta düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Açılış töreni; Şarkikaraağaç protokolü, İttifak Holding ve Adese yöneticileri ile Şarkikaraağaç halkının katılımıyla gerçekleşti.

Flormar mağaza sayısı 451'e yükseldi!

Türkiye'nin yüzde 100 yerli kozmetik markası Flormar, mağazacılıkta vites büyüttü. 40 yılı aşkın süredir ihracat yapan Flormar, İstiklal Caddesi'nde ikinci mağazasını açarak, toplam mağaza sayısını 451'e ulaştırdı.

Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Mobilya markası Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı. Cardin Concept Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker “1-2 ay içinde bir mağaza da Filistin’de açacağız” dedi.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple ikinci mağaza açılışı Haberi

Apple ikinci mağaza açılışı

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.


Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.




Apple'ın özellikle müşteri hizmetlerinin güçlenmesi adına ikinci bir mağaza açacağı bir süredir konuşuluyordu. Türkiye'deki milyonlarca Apple müşterisi, özellikle teknik servis hizmetinin gelişmesi için talepte bulunuyordu.


En geç iki ay içinde açılması beklenen ikinci Apple Store'un Genius Bar rezervasyon sistemini az da olsa rahatlatması bekleniyor. Apple'ın İstanbul'un ardından diğer büyük şehirlerde ne zaman Apple Store açacağı ise merak...